Voedingssupplementen hond

Honden zijn dagelijks veel in beweging. Door al deze beweging, zoals rennen en spelen, wordt er veel gevraagd van de botten, pezen, banden en het kraakbeen. BTN de Haas heeft daarom voedingssupplementen hond in het assortiment om uw trouwe viervoeter te kunnen ondersteunen bij deze dagelijkse beweging. Naast voedingssupplementen hond heeft BTN de Haas een ruim assortiment met hondenbenodigdheden, zoals hondenvoer, hondenspeelgoed en heerlijke snacks. Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voedingssupplementen hond bestellen

Wilt u graag eenvoudig en snel voedingssupplementen hond bestellen? Dan kunt u dit doen via de webshop. U kunt op uw gemak een kijkje nemen en u laten informeren door de uitgebreide productomschrijvingen te lezen. Wilt u bijvoorbeeld graag hondenvoer bestellen, maar weet u niet welke geschikt is voor uw hond? Dan kunt u dit op uw gemak bekijken in de webshop, maar u kunt natuurlijk ook langs komen in de winkel te Groningen. Daar staan onze gespecialiseerde medewerkers voor u klaar om u te informeren en te helpen.

Heeft u ook nog een kat, konijn, paard of klein vee? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Naast hondenbenodigdheden hebben wij ook een uitgebreid assortiment in dierenbenodigdheden. U bent van harte welkom!