Kattenbak kopen

Katten die geheel of gedeeltelijk in huis leven dienen hun behoefte op een kattenbak te doen. BTN de Haas heeft diverse soorten in het assortiment, zodat u een passende kattenbak voor uw kat kunt aanschaffen. Kattenbak kopen met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Bij ons bent u aan het juiste adres!
De kattenbakken zijn zowel gesloten als open verkrijgbaar. U kunt eenvoudig en snel uw kattenbak online kopen.Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Kattenbak kopen online

Bij BTN de Haas kunt u een kattenbak online kopen. In de webshop vindt u een volledig overzicht van kattenbakken en benodigdheden. We bieden diverse kleuren en formaten aan. U kunt zelfs kiezen voor een hoekmodel als dit beter bij uw situatie past. Naast het online kopen van een kattenbak kunt u ook een kattenluik kopen. Zo kan uw kat zelf naar buiten en binnen gaan, zonder dat u een deur open moet doen.

 

Kattenbak en vulling kopen

Om uw aankoop compleet te maken kunt u er voor kiezen om een kattenbak en vulling te kopen. Zo is de kattenbak gelijk klaar voor gebruik. In de categorie vindt u een compleet overzicht om uw kattenbal en vulling te kopen. BTN de Haas heeft diverse soorten kattenbakvullingen. Zo hebben wij ook Baby Powder kattenbakvulling, zowel met als zonder lavendel geur. Deze kattenbakvulling is zuinig in gebruik en zeer absorberend. Heeft u nog andere kattenbenodigdheden nodig? Bij ons kunt u ook terecht voor kattenvoer, snacks en verzorgingproducten.

 

Kattenbak kopen bij BTN de Haas

Waarom een kattenbak kopen bij BTN de Haas? Wij gaan voor kwaliteit en scherpe prijzen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om online uw kattenbak te kopen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel te Groningen. Daarnaast bieden wij een sluitend assortiment met dierenbenodigdheden. Dus heeft u nog een ander (huis)dier, zoals een hond, konijn, kippen, een paard of kleinvee? Dan kunt u ook bij ons terecht!