Kattenluik kopen

Katten kunnen helaas niet zelf de deur open doen als zij graag naar buiten of binnen willen. Om het uzelf en uw kat gemakkelijk te maken kunt u er voor kiezen om een kattenluik te plaatsen. Bij BTN de Haas kunt u terecht om een kattenluik te kopen.

Wij hebben een aantal kattenluiken voor u geselecteerd. Eenvoudige kattenluiken maar ook een luxe variant met halsbandmagneet werking. Kijk goed naar uw wensen en eigen situatie om het juiste kattenluik te kopen. Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kattenluik kopen online

Bij BTN de Haas kunt u een kattenluik online kopen. In de webshop vindt u een overzicht van onze kattenluiken. We bieden kattenluiken met twee standen, vier standen en elektromagnetische aan. Door uw kattenluik online te kopen kunt u de verschillende varianten eenvoudig met elkaar vergelijken. Zo kunt u gemakkelijk uw keuze maken en het juiste luik uitzoeken voor uw eigen situatie. Maak uw online bestelling compleet met de andere kattenbenodigdheden van BTN de Haas. Zo hebben wij eerste klas kattenvoer van bekende merken zoals Bozita en Natural Health. Maar we hebben ook modern kattenspeelgoed, zoals de laser van Frolicat Bolt.

 

Kattenluik kopen bij BTN de Haas

Waarom een kattenluik kopen bij BTN de Haas? Wij gaan voor kwaliteit en scherpe prijzen. U kunt er voor kiezen om online uw kattenluik te kopen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel te Groningen. Maar niet alleen kattenluik kopen doet u bij BTN de Haas! Naast kattenluiken en benodigdheden bieden een sluitend assortiment met dierenbenodigdheden. Dus heeft u nog een ander (huis)dier, zoals een hond, konijn, kippen, een paard of kleinvee? Dan kunt u ook bij ons terecht! Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar!