Kattensnacks

Katten zijn dol op kattensnacks. De kattensnacks dienen niet alleen als een traktatie maar kunt u ook geven als een beloning of als een extra voeding. De kattensnacks van BTN de Haas zijn verkrijgbaar in diverse smaken en zijn een perfecte aanvulling naast kattenvoer.
Ook voor diverse soorten kattenvoer kunt u bij ons terecht. Kattenvoer bestellen? Maak het uzelf gemakkelijk en doe dit voordelig en snel online. Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kattensnacks Catisfactions

De kattensnacks die u bij BTN de Haas kunt krijgen, zijn de kattensnacks van Catisfactions. Catisfactions is verkrijgbaar in een zevental smaken: kaas, kip, zalm, eend, rund, mix kip & eend en mix zalm & kaas. Kattensnacks Catisfactions zijn smaakvol en geschikt als aanvullende voeding. Dankzij de krokante buitenlaag is de snack verzorgend voor tandvlees en tanden. Bestel uw kattensnacks eenvoudig online en neem ook eens een kijkje bij onze andere kattenbenodigdheden.

 

Kattensnacks kopen

Kattensnacks kopen? Bestel eenvoudig en snel online of kom langs in de winkel te Groningen. De kattensnacks van BTN de Haas zijn verkrijgbaar in diverse smaken. Uw kat zal er heerlijk van smullen. Wist u dat u bij BTN de Haas ook terecht kunt voor een ruim assortiment dierenbenodigdheden? Dus heeft u een hond, kippen, vogels, een konijn, paard of misschien wel kleinvee? Dan kunt u bijvoorbeeld dit voer ook eenvoudig verkrijgen bij ons. Dierenbenodigdheden en kattensnacks kopen doet u bij BTN de Haas!