Kattenvoerbak

Katten hebben dagelijks eten en water nodig. Om uw kat in deze behoefte te voorzien heeft u een kattenvoerbak nodig. BTN de Haas heeft handige voederautomaten in het assortiment. Een voederautomaat is als het ware een grote kattenvoerbak.

Naast kattenvoerbakken kunt u ook eenvoudig kattenvoer bestellen. Bij ons vindt u kattenvoer van eerste klas merken, zoals Bozita, Pro-Vet en Natural Health. Uw kat verdient natuurlijk het beste! Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kattenvoerbak automaat

Bij ons kunt u de handige kattenvoerbak automaat krijgen. Deze kattenvoerbak automaat is verkrijgbaar met een inhoud van 1.5 en 3 liter. Het voordeel van een voerautomaat is de voorraad die u in de silo kunt doet. Uw kat heeft voldoende voorraad en kan zichzelf prima een weekend alleen redden. De automaten kunt u zowel als voederautomaat als drinkautomaat gebruiken. Eenvoudig te vullen via de bovenzijde en eenvoudig te reinigen. Heeft u nog andere spullen nodig voor uw kat? BTN de Haas heeft een ruim assortiment kattenbenodigdheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor kattenvoer, snacks, kattenluiken en kattenverzorgingen.

 

Kattenvoerbak kopen

Wilt u graag een kattenvoerbak kopen? Dan kunt u dit eenvoudig en snel online doen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel te Groningen om een kattenvoerbak te kopen. Zowel online als in de winkel kunt u kennis maken met ons ruime assortiment dierenbenodigdheden. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van informatie en goede service.