Bodembedekking konijn

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres om bodembedekking konijn te kopen. In ons assortiment hebben we beukensnippers in een verpakking van 36 liter en een baal zaagsel van 135 liter. Daarnaast hebben we ook Hemparade strooisel n het assortiment die u kunt gebruiken als bodembedekking konijn. Heeft u ook konijnenvoer nodig? Bekijk dan ook eens de categorie knaagdierbenodigdheden. Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Bodembedekking konijn kopen

Bent u van plan om bodembedekking konijn te kopen maar weet u niet goed welke bodembedekking het beste bij u past? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Bij de producten staat een uitgebreide omschrijving die u kan helpen om de juiste bodembedekking konijn te kopen.

 

Bodembedekking konijn bij BTN de Haas

Waarom bodembedekking konijn bij BTN de Haas kopen? Wij gaan voor kwaliteit en scherpe prijzen. U kunt er voor kiezen om online de bodembedekking te kopen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel te Groningen. Maar niet alleen voor bodembedekking en knaagdierbenodigdheden kunt u bij BTN de Haas terecht. Ook voor dierenbenodigdheden die te maken hebben met hond, kat, vogels, kippen, paarden en kleinvee kunt u bij ons terecht.