Bodembedekking paard

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres om bodembedekking paard te kopen. In ons assortiment hebben we o.a. Hemparade strooisel. Met deze baal hennepstrooisel van 14kg bent u verzekerd van eerste klas kwaliteit. Hemparade bodembedekking voor paard heeft een zeer hoog absorptievermogen en stoft niet!

 

Zoekt u nog hulpmiddel om uw paardenstal uit te mesten of waterbakken voor de juiste watervoorziening? Bekijk dan eens onze paardenbenodigdheden voor een compleet overzicht. Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Bodembedekking paard kopen

Bent u van plan om bodembedekking paard te kopen maar wilt u meer informatie over het artikel? Lees dan de volledige productomschrijving door en bestel eenvoudig en snel online. Met de bodembedekking van BTN de Haas bent u verzekerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Bodembedekking paard online kopen is ook zeer eenvoudig. Met een paar klikken heeft u de balen besteld en betaald en hoeft u niet meer zelf met de balen te sjouwen. Heeft u nog andere dieren? Kijk dan eens naar het volledige assortiment met dierenbenodigdheden.