Ecoraster

Voor het duurzaam verstevigen van een grondoppervlakte gebruikt u een ecoraster. Dit product kan worden toegepast voor het verstevigen van onder andere parkeerterreinen, voet- en rijpaden, picknickplaatsen, golfbanen, plantsoenen, bermverharding, evenemententerrein, paardenbakken, versteviging van dijken en wallen. De rasters worden geleverd op pallets vanaf 57m2 tot en met 95m2, en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De wanddiktes variëren van 2,5mm tot en met 5mm, en de rasterhoogtes variëren van 3 cm tot en met 5 cm. Het ecoraster biedt u verschillende voordelen zoals:

  • Er wordt een stabiele ondergrond gecreëerd;
  • Uw gras wordt optimaal beschermd;
  • U heeft te allen tijde een net en verzorgd grasoppervlak;
  • U heeft een onderhoudsvriendelijk grasoppverlak.
Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ecoraster e50

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw bodem te verstevigen, gebruikt u het ecoraster e50. Dit type raster wordt gekenmerkt door de sterkte van het raster waardoor ze niet afbreken of beschadigen wanneer ze zwaar belast worden. De belasting is TUV getest tot 120 ton per m2 ongevuld. Vanwege het gepatenteerde verbindingssysteem blijft het raster goed vlak liggen en hoeft het niet met behulp van schroeven of andere bevestigingsmaterialen gelegd te worden. Het raster is zeer licht van gewicht met 12kgm2, en is daardoor eenvoudig te plaatsen. De standaard afmeting van het raster is 33,3 x 33,3 x 5,0cm. Het ecoraster e50 wordt geleverd op een pallet van 516 stuks.

 

Ecoraster s50

De meest effectieve keuze wanneer het aankomt op het verstevigen van grondoppervlakten is het ecoraster s50. Dit raster biedt u vele voordelen zoals:

  • Eenvoudig te plaatsen;
  • Een hoge belastbaarheid vanwege het sterke materiaal;
  • Geen onderhoud nodig en duurzaam;
  • Het raster is weerbestendig en rot niet;
  • Het raster is UV en vorstbestendig;
  • U kunt het raster met vele materialen opvullen zoals: zand, grind of humus.

Het ecoraster s50 wordt geleverd op een pallet van 516 stuks en heeft een afmeting van 33,3 x 33,3 x 5,0cm. Heeft u advies nodig betreffende het product? U bent altijd welkom in de fysieke winkel van BTN de Haas waar vakkundig personeel met ervaring in het werkveld klaar staat voor u om elke vraag te beantwoorden.

 

Bodemraster plaatsen

Het is van belang dat de ondergrond kaal is wanneer u een bodemraster gaat plaatsen. De volgende stap is om graszaden te strooien over het oppervlak. Graszaad vindt u in ons kunstmest assortiment. Het bodemraster wordt dus geplaatst op een oppervlak dat nog begroeid moet worden. Na enige tijd zal het gras gaan groeien waardoor de ecorasters niet of nauwelijks zichtbaar zullen zijn. Wanneer u de juiste stappen onderneemt zult u optimaal genieten van de voordelen dat het raster biedt. Wilt u een bodemraster plaatsen, maar heeft u daar vragen over? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!