Gaaskleden

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het afdekken van uw containers? Met het gaaskleed van BTN de haas heeft u een voordelige en eenvoudige manier om uw lading veilig te vervoeren. Doorgaans kunnen de netten gebruikt worden voor het afdekken van:

  • Vrachtwagens;
  • Containers;
  • Aanhangers;
  • Kippers;
  • Pick-up’s.

De afmetingen van het gaaskleed zijn 3,5x5 tot en met 3,5x8 meter, en het is beschikbaar in de kleuren zwart en groen. Om de 50 centimeter zijn er stalen ringen bevestigd zodat u het kleed kunt bevestigen aan de container met een elastisch koord of spanrubber. De kleden zijn verkrijgbaar in de gewichten 170 gram tot en met 260 gram. Naast de reguliere polyetheen kleden vindt u ook in polyvinylchloride gedompelde kleden in ons assortiment. Polyetheen is een kunststof dat een redelijke weerbestendigheid heeft, de polyvinylchloride netten daarentegen zijn duurzamer en hebben een sterkere weerbestendigheid. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Gaaskleed aanhangwagen

Wilt u uw lading veilig houden tijdens het vervoeren? Met een gaaskleed voor een aanhangwagen zorgt u ervoor dat uw lading niet van uw aanhangwagen valt. De kleden zijn uitgevoerd in een UV-bestendig, luchtdoorlatend PE monofilament weefsel. Het weefsel is HDPE geknoopt wat maakt dat het doek geen vocht opneemt en zodoende volledig rot,- en schimmelvrij is. Het doek kan het gehele jaar buiten worden gebruikt en kan voorzicht worden schoongemaakt met een hoge druk spuit. Bij BTN de Haas vindt u afdekmateriaal accessoires voor de bevestiging van het gaaskleed aan een aanhangwagen. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan gaaskleden uitgevoerd in verschillende maten en kleuren, altijd topkwaliteit!