Gehoorbeschermer Plexi Husqvarna 5056653-48

SKU
610104
€ 45,45 € 54,99
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Gehoorbeschermer Plexi  Husqvarna, beschermt uw gezicht en gehoor tijdens snoei-, tuin- en kapwerkzaamheden in uw tuin, omgeving of bos.

Met de gehoorsbeschermer Plexi van Husqvarna bent u goed beschermd.

Tijdens het bosmaaien, trimmer of andere werkzaamheden kunnen er wel eens delen rondvliegen. Door de professionele gehoorbeschermer met plexi scherm te dragen, beschermt u uw gezicht en ogen tegen deze rondvliegende delen. Tegelijkertijd worden uw oren beschermd tegen het harde geluid van de bosmaaier.Tussen het vizier en de beugel van de gehoorbeschermer zit een kap. Deze kap beschermt u tegen gras, zaagsel, vuil en regen.

De beschermers zijn licht van gewicht en zitten erg comfortabel en nauwgesloten. Het speciale ontwerp zorgt ervoor  dat de druk op uw hoofd met 20% wordt gereduceerd. De gehoorbeschermers zijn ruim en zorgen voor een goede afsluiting. De beschermers zijn voorzien van een soort handvaten, waardoor u gemakkelijk grip krijgt ook wanneer u handschoenen draagt.
U kunt de beschermer aanpassen aan het formaat van uw hoofd en nek, door de makkelijk verstelbare opties.

De totale bescherming voldoet aan een aantal normen:

  • EN 166
  • Gehoorbeschermer: EN 352-1, SNR = 27 dB9A)
  • Vizier: EN 1731 Oog- en gelaatsbescherming uit geweven metaaldraad voor industrieel en niet industrieel gebruik tegen mechanische gevaren en/of hitte
Meer informatie
MerkHusqvarna
ColorZwart