Grasbescherming

In onze webwinkel kunt u voordelig tijdelijke en permanente grasbescherming aanschaffen. De permanente bescherming bestaat uit een bodemraster: die kan worden besteld per 73.15 m2 op een pallet. Deze grasbescherming is ideaal voor permanente versteviging van een bodem. Toe te passen bij bijvoorbeeld parkeerterreinen, voet- en rijpaden, picknickplaatsen, golfbanen, plantsoenen, bermverharding, evenemententerreinen, paardenbakken en dijken, wallen en taluds. Wilt u snel beter belastbare en berijdbare groene plaatsen in uw omgeving dan zijn de grasbeschermingsplaten een uitstekende toepassing. Deze kunststof platen zijn eenvoudig en snel te leggen door een ingenieus koppelsysteem en per m2 bij ons af te nemen in verschillende kleuren. Bekijk op uw gemak ons volledige assortiment erf- & tuinartikelen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Grasbescherming gaas

Voor tijdelijke evenementen als beurzen, concerten en de parkeerplaats voor andere tijdelijke evenementen is het toepassen van grasbescherming van gaas een aanrader! Het HDPE gaas is eenvoudig te leggen en beschermt het gras tegen erge beschadigingen. Let op: het artikel is alleen toe te passen op een droge ondergrond! De voordelen van de grasbescherming in gaasvorm zijn de volgende:

  • Een grote draagkracht van de ondergrond door de hoge tractieweerstand
  • Geen spoorvorming doordat het de grasmat beschermt
  • Natuurlijk aanzicht, recyclebaar en veelvuldig hergebruik mogelijk
  • Grote oppervlakten worden eenvoudig bedekt

Wilt u advies over welke soort grasbescherming voor uw situatie het meest geschikt is? Onze deskundige klantenservice staat u graag bij met advies. Uiteraard kunt u ook langs komen in onze vestiging in Groningen, hier staan onze adviseurs voor u klaar. Dát is de service van BTN de Haas!