Hals-/neknummers voor schaap blauw

SKU
1100501-C
Van € 34,58 € 41,84 Vanaf € 30,08 € 36,40
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

Bedrukte hals- of neknummers voor een duidelijke herkenning van uw schapen en/of geiten. De nekplaatjes met nummers zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, groen, rood en wit en in verschillende ranges getallen.

Indien er staffelkorting op het product van toepassing is, dan geldt dit alleen bij afname van gelijke kleur en nummer range.

Maak uw schaap of geit herkenbaar!

Om uw schaap of geit duidelijk herkenbaar te maken kunt u gebruik maken van hals- of neknummer en diverse markering producten. De hals- of neknummers, ook wel nekplaatjes genoemd, zijn bedrukt en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u grote aantallen duidelijk van elkaar onderscheiden.

Deze nekplaatjes van BTN de Haas zijn blauw van kleur en gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit plastic, waardoor ze een lange levensduur hebben en weerbestendig zijn. De nummers zijn geschikt voor schaap en geit. De hoogte van het nummer is 8cm en op het breedste deel is het neknummer 5,4cm breed. Deze hals-/neknummers zijn voorzien van een gat met een diameter van 0,7cm. Deze neknummer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse ranges.

Bevestiging:

U kunt de nummers met behulp van een nekkoord rubber, ook wel spanrubber genoemd, om de nek heen hangen. Door gebruik te maken van een harpsluiting of een s-haak kunt u de nummers vastmaken.

Meer informatie
EAN8717154826111
DiersoortSchapen