Hals-/neknummers voor schaap groen

SKU
11005-C
Van € 28,76 € 34,80 Vanaf € 25,02 € 30,27
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Groene hals- of neknummers bedrukt, voor een duidelijke herkenning van uw schapen en/of geiten. Deze neknummer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse ranges.

Maak uw schaap of geit herkenbaar!

Om uw schaap of geit duidelijk herkenbaar te maken kunt u gebruik maken van hals- of neknummer en diverse markering producten. De hals- of neknummers, ook wel nekplaatjes genoemd, zijn bedrukt en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u grote aantallen duidelijk van elkaar onderscheiden.

Deze nekplaatjes van BTN de Haas zijn groen van kleur en gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit plastic, waardoor ze een lange levensduur hebben en weerbestendig zijn. De nummers zijn geschikt voor schaap en geit. De hoogte van het nummer is 8cm en op het breedste deel is het neknummer 5,4cm breed. Deze hals-/neknummers zijn voorzien van een gat met een diameter van 0,7cm. Deze neknummer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse ranges.

Bevestiging:

U kunt de nummers met behulp van een nekkoord rubber, ook wel spanrubber genoemd, om de nek heen hangen. Door gebruik te maken van een harpsluiting of een s-haak kunt u de nummers vastmaken.