Handgrondboor

Voor het planten van bomen en struiken in uw tuin is een handgrondboor handig. Hiermee maakt u gemakkelijk gaten in de grond. Ook voor het plaatsen van een schutting of pergola is een grondboor praktisch. De boor is zo gemaakt dat de kans op rugblessures minimaal is. Om uw handen te beschermen kunt u Werkhandschoenen dragen. Wilt u de boor optimaal onderhouden? Maakt deze na gebruik schoon met water en voorzie het materiaal van een laagje olie. Zo gaat de grondboor langer mee. Bij BTN de Haas bieden wij u de boor met een normale en een gedraaide punt. Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Grondboor 10 cm

Wij hebben de metalen grondboor in varianten van 7 tot 10 cm. Daarnaast hebben we de boor met gedraaide punt in verschillende exemplaren van 8 tot 14 cm. Deze grondboren van deWit kunt u uitbreiden met een verlengstuk van 1 meter lang. Dit is bijvoorbeeld handig als u de boor gebruikt voor grondonderzoek. Kijk ook eens bij onze Erf en tuin diversen voor meer handige werktuigen voor in de tuin. U bestelt uw grondboor van 10 cm eenvoudig online bij BTN de Haas. Door groot in te kopen kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

 

Handgrondboor kopen

Wilt u graag een handgrondboor kopen voor uw tuin? In het uitgebreide assortiment van BTN de Haas heeft u een ruime keuze. Kom langs bij onze agrarische groothandel in Groningen om de boren te bekijken en aan te schaffen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar met passend advies. Naast een handgrondboor kopen kunt u bij BTN de Haas een Schep kopen. Zo zorgt u met ons gereedschap goed voor uw tuin!