Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Havep overall

Voert u vaak zware werkzaamheden uit op de boerderij? Dan is een Havep overall een absolute aanrader! U heeft bij BTN de Haas een ruime keuze aan werkkleding. Onze overalls zijn leverbaar in verschillende varianten en kleuren. Zo vindt u bij ons naast de standaard modellen ook speciale winteroveralls. Wat voor werk u ook doet en wat voor weer het ook is, met een Havep overall bent u altijd goed beschermd! Lees meer

van 26

Foto-tabel  Lijst 

van 26

Foto-tabel  Lijst 

Havep overall met knopen

Bij BTN de Haas kunt u een overall kopen met diverse sluitingen. In ons assortiment vindt u onder andere een Havep overall met knopen en modellen met ritsen. Beide varianten zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen zoals katoen en polyester. Door de vormgeving zitten de overalls bijzonder prettig. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden op de boerderij goed uitvoeren. De Havep overall met knopen en de variant met ritsen zijn leverbaar in verschillende maten. Zo vindt u altijd een passend model!

 

Let op! De oneven maten zijn lengtematen. Dit betekent dat bijvoorbeeld maat 47 zes centimeter langer is dan maat 46, maar wel dezelfde taillemaat heeft.

 

Havep overall met rits

De kwalitatief hoogwaardige Havep overall met rits is, net zoals de variant met drukknopen, voorzien van diverse handige zakken. In de zij- en borstzakken kunt u bijvoorbeeld gereedschap of uw telefoon bewaren. Zo heeft u tijdens het werk op de boerderij alle benodigdheden bij de hand. De Havep overall met rits of drukknopen is leverbaar in de kleuren zwart, groen, blauw en rood. Daarnaast heeft BTN de Haas ook werkjassen, broeken en overalls in felle kleuren met brede reflecterende strepen. Deze RWS kleding is bijzonder geschikt als u op wilt vallen tijdens uw werk.

 

Havep overall kind

Houden uw kinderen van buitenspelen op de boerderij, of helpen ze graag een handje mee? Dan is een Havep overall voor uw kind bijzonder geschikt. Deze overalls beschermen uw kinderen tijdens valpartijen. Daarnaast blijft ook de kleding schoon. Zo kunnen uw kinderen veilig spelen of meehelpen en heeft u geen bergen was liggen. De Havep overall voor een kind is leverbaar in diverse maten en kleuren. Zo vindt u altijd een model dat goed zit, zodat uw kind ongestoord kan spelen!

 

Havep overall kopen

Houdt uw kleding schoon door een praktische Havep overall te kopen. Bij BTN de Haas kan dit eenvoudig online. Naast onze webshop hebben wij ook een winkel waar u van harte welkom bent. Hier kunt u ons assortiment kleding bekijken en passen. U kunt bij ons niet alleen een Havep overall kopen. Ook voor een jas of Havep werkbroek zit u goed bij ons. Welk product u ook bestelt, u profiteert altijd van scherpe prijzen en een snelle levering!