Havep werbroek

Bent u op zoek naar een broek die voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen? En geschikt is voor alle werkzaamheden in- en om de boerderij? Kies dan voor een Havep werkbroek. Met meer dan 150 jaar ervaring is Havep een echte specialist in de werkkledingbranche. Het bedrijf is constant op zoek naar aanpassingen die de kleding nog prettiger en praktischer maken. Dit heeft geresulteerd in diverse kledinglijnen die volledig zijn toegespitst op onder andere boeren, agrariërs, bouwvakkers en schilders. Bekijk direct ons assortiment en vind uw ideale Havep werkbroek. Lees meer

van 11

Foto-tabel  Lijst 

van 11

Foto-tabel  Lijst 

Havep werkbroek maten

U kunt bij BTN de Haas uw Havep werkbroek in vele maten bestellen. U vindt bij ons even en oneven maten. De laatstgenoemde zijn lengtematen. Maat 49 bijvoorbeeld, heeft hierdoor dezelfde taillemaat als maat 48, maar is zes centimeter langer. Door deze ruime keuze vindt u altijd een broek die prettig zit en waarin u goed kunt werken. De werkbroeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen en polyester en zijn op kwetsbare plekken extra verstevigd. Zoekt u een broek waarin u goed opvalt? Bij BTN de Haas vindt u ook die Havep werkbroek in vele maten. De RWS kleding met opvallende kleuren en brede reflecterende strepen zorgt ervoor dat u veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

 

Havep werkbroek Worker

Voor de echte werkers heeft Havep de werkbroek Worker ontworpen. U kunt deze broek in diverse uitvoeringen en kleuren bestellen. De kniezakken zijn van het merk Cordura. Dit nylon materiaal is zeer goed bestand tegen zware belasting. Havep heeft bij het ontwerpen rekening gehouden met de vele losse materialen die met name boeren en bouwvakkers gebruiken. De Havep werkbroek Worker is daarom uitgerust met vele zakken voor bijvoorbeeld uw zaklamp en gsm. Zo heeft u tijdens het werk alle benodigdheden bij de hand!

 

Havep werkbroek bescherming

Het is belangrijk dat u tijdens uw werk goed beschermd bent. Daarom heeft Havep bij de werkbroek extra bescherming toegevoegd. Door gebruik te maken van sterke materialen zoals katoen en polyester krijgt de werkkleding van Havep een langere levensduur. Wilt u er zeker van zijn dat uw rug goed beschermd wordt? Dan kunt u hiervoor bijvoorbeeld een jas met langer rugpand of een overall kopen. Deze producten zorgen, net zoals de Havep werkbroek, voor bescherming tijdens uw werk.

 

Havep werkbroek kopen

Kies voor comfortabele en veilige kleding door een Havep werkbroek te kopen bij BTN de Haas. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld een broek die past bij u en de werkzaamheden op de boerderij. Naast kleding hebben wij ook accessoires zoals riemen en een toolpockets in ons aanbod. Wilt u direct een complete kledingset bestellen? Bestel dan direct één van onze werkjassen mee als u een Havep werkbroek gaat kopen. Zo heeft u snel een set hoogwaardige werkkleding in huis. Als u eerst de kleding wilt bekijken en passen bent u van harte welkom in onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om u advies te geven.