Havep werkjas

Bent u op zoek naar geschikte werkkleding die bestand is tegen de uitlopende werkzaamheden op de boerderij en geschikt is voor de verschillende seizoenen? Dan zit u goed met een Havep werkjas! Bij BTN de Haas vindt u diverse modellen die goed aansluiten bij uw werkzaamheden in- en om de boerderji. Havep is een begrip in de werkkledingbranche. Het bedrijf ontwerpt en produceert al meer dan 150 jaar kleding voor onder andere boeren, bouwvakkers en schilders. Op basis van deze ruime ervaring weet het bedrijf steeds opnieuw praktische kleding te maken die prettig zit. Bekijk direct ons complete aanbod Havep werkkleding voor de perfecte Havep werkjas voor het buitenleven! Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Havep werkjas veiligheid

De Havep werkjas staat voor een veiligheid van de drager, waardoor de jas bestand is tegen de diverse werkzaamheden op stal of het erf. Om te voorkomen dat uw jas, broek of Havep overall scheurt, wordt er gewerkt met hoogwaardige materialen. De jassen voldoen aan de EN343 waardoor deze wind- en waterdicht zijn. De warmere modellen voldoen aan strenge eisen, zodat deze ook in koude omstandigheden bescherming en warmte bieden. Ideaal voor tijdens de koude wintermaanden! Naast dat bij de Havep werkjas veiligheid hoog in het vaandel staat, zijn de jassen ook nog eens heel comfortabel en modern.

 

Havep werkjas maten

Bij BTN de Haas vinden we het belangrijk dat iedere agrariër, boer en werklui goed zittende werkkleding kan dragen. Daarom is de Havep werkjas in vele maten verkrijgbaar. Dit geldt voor ieder model. Of u nu een softshelljas zoekt, of liever een 3-in-1 model met uitneembare voering wilt, u vindt de ideale werkjas bij ons. U kunt uw jas eenvoudig combineren met een hoogwaardige Havep werkbroek. Deze vindt u, net zoals de Havep werkjas, in vele maten in ons assortiment!

 

Havep werkjas kopen

Als u heeft besloten dat u een Havep werkjas wilt kopen, zit u goed bij BTN de Haas! U heeft een ruime keuze aan modellen, kleuren en maten. Hierdoor vindt u eenvoudig de perfecte jas. U bestelt uw kleding voordelig online. Twijfelt u over de maat en wilt u de kleding eerst passen? Geen probleem. U kunt uw Havep werkjas ook passen en kopen in onze winkel in Groningen. U bent van harte welkom om ons aanbod werkkleding te bekijken en te passen. Zo weet bent u verzekerd van een goed zittende en beschermende werkjas!