Havep werkkleding

Als u op zoek bent naar hoogwaardige kleding met een lange levensduur, zit u goed met Havep werkkleding. Dit merk is een begrip in de werkkledingbranche. Het bedrijf werkt al meer dan 150 jaar aan het bedenken en produceren van veilige werkkleding. Door constante innovatie zorgt Havep ervoor dat u uw werkzaamheden op de boerderij veilig en prettig kunt uitvoeren. Naast de goede bescherming is Havep werkkleding ook bijzonder praktisch. De vele zakken bieden u voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. Zo heeft u uw gereedschap altijd bij de hand! Lees meer

van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Havep werkkleding maten

Bij BTN de Haas kunt u uw Havep werkkleding in vele maten bestellen. Het merk biedt voor broeken en overalls niet alleen een ruime keuze aan wijdtes, maar ook vele lengtematen. Hierdoor vindt u altijd een maat die perfect bij u past. De Havep werkkleding maten zijn verdeeld in even en oneven nummers. De oneven getallen geven de lengte aan van de Havep werkbroek of overall. Dit betekent dat bijvoorbeeld maat 53 dezelfde taillemaat heeft als maat 52, maar wel zes centimeter langer is.

 

Havep werkkleding bestellen

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u graag uw Havep werkkleding bestellen? Dat kan voordelig bij BTN de Haas! In onze webshop vindt u een ruim assortiment jassen, broeken en overalls die zeer geschikt zijn voor de werkzaamheden op de boerderij. De laatstgenoemde kunnen wij zelfs in kindermaten leveren! Zo kunnen uw kinderen veilig buitenspelen en blijft hun kleding schoon. Een Havep overall voor uw kinderen of uw eigen Havep werkkleding bestellen doet u eenvoudig via onze site. Wij zorgen ervoor dat uw order zo snel mogelijk geleverd wordt!

 

Havep werkkleding winkel

Twijfelt u over de juiste maat en koopt u liever uw Havep werkkleding in de winkel? Geen probleem. U bent van harte welkom in onze winkel in Groningen. Hier kunt vele producten waaronder onze collectie Havep kleding bekijken. Uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om de kleding te passen. Onze experts vertellen u graag meer over de verschillende kledinglijnen en geven indien gewenst persoonlijk advies. Zo helpen we u bij het vinden van de ideale Havep werkkleding in onze winkel!