Havep winkel

Bent u op zoek naar een Havep winkel voor hoogwaardige werkkleding voor op de boerderij of tijdens het werk? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Wij zijn officieel Havep dealer en hebben een uitgebreide collectie werkkleding van het vooraanstaande merk Havep, speciaal voor boeren, agrariërs en werklui! Havep ontwerpt en produceert al meer dan anderhalve eeuw hoogwaardige werkkleding. Bij de ontwikkeling wordt onder andere rekening gehouden met veiligheid en comfort. Ook wordt de praktische kant niet vergeten. In onze Havep winkel vindt u sterke werkkleding die zeer geschikt zijn voor het werk in- en om de boerderij. Bekijk direct online ons complete aanbod Havep werkkleding! Lees meer

van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Havep winkel werkkleding

Wij hebben een ruim assortiment kleding in onze Havep winkel speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de agrariër. De werkkleding van dit merk is bijzonder hoogwaardig en bestand tegen zware belasting. U kunt onder andere een Havep Worker Pro broek met verstelbare kniestukken bestellen. Deze delen zijn van het merk Cordura. Dit sterke nylon slijt traag en heeft daardoor een lange levensduur. De kniestukken beschermen bovendien uw knieën tijdens de werkzaamheden op de boerderij. Kom langs in onze Havep winkel om werkkleding te passen of aan te schaffen, of bestel eenvoudig uw maat online!

 

Havep winkel Groningen

BTN de Haas is dé Havep winkel in Groningen. U bent van harte welkom om onze werkkleding te passen. Onze medewerkers staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen. Zij kunnen u ook meer vertellen over de voordelen van onder andere de Havep werkbroek. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment voor onder andere boeren, agrariërs, bouwvakkers en schilders. Welke broek het meest geschikt is hangt af van uw werkzaamheden en natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren. Pas de verschillende modellen en vindt uw ideale werkkleding in onze Havep winkel in Groningen!

 

Havep winkel online

Weet u precies welke kleding en maten u nodig heeft en zoekt u een Havep winkel online? Dan zit u goed bij BTN de Haas! Wij hebben niet alleen een fysieke winkel in Groningen, maar ook een complete webshop. Hier vindt u een ruim assortiment werkkleding. Van jassen en broeken tot een Havep overall, u vindt het in onze Havep winkel. Online bestellen doet u thuis eenvoudig vanuit de luie stoel. U profiteert hierbij van onze scherpe prijzen. Wij zorgen er bovendien voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft!