Havep Worker

Voor alle werkzaamheden in- en om de boerderij is de Havep Worker werkbroek een aanrader! Deze populaire werkbroek bestelt u voordelig bij BTN de Haas! Wij hebben een ruim assortiment kleding van het vooraanstaande merk Havep. Dit bedrijf produceert al ruim 150 jaar hoogwaardige werkkleding en is constant op zoek naar vernieuwing. Bij ons vindt u de kleding van Havep die speciaal zijn ontwikkeld voor agrariërs, boeren en bouwvakkers. Deze beschermen u optimaal tijdens de werkzaamheden! Bekijk direct ons uitgebreide assortiment kleding voor uw ideale Havep Worker broek! Lees meer

van 11

Foto-tabel  Lijst 

van 11

Foto-tabel  Lijst 

Havep Worker werkbroek

Bij het ontwerpen van de Havep Worker werkbroek hebben de designers rekening gehouden met de werkzaamheden van de boeren en andere werklieden. De broek is voorzien van speciale kniestukken en vele zakken. Zo heeft u onder andere plek voor uw zaklamp en gsm. Ook gereedschappen kunt u veilig opbergen in de zakken van de Havep Worker werkbroek. Zo heeft u tijdens uw werk op de boerderij alle benodigdheden bij de hand! Niet alleen de werkbroeken zijn voorzien van vele handige opbergplekken. Ook een Havep overall en werkjas bieden u ruimte genoeg voor al uw gereedschap.

 

Havep Worker Pro

Bent u op zoek naar een goed zittende broek voor uw werkzaamheden in de stal of op het erf? Dan is de Havep Worker Pro zeker geschikt voor u! De broek is voorzien van vele zakken en gemaakt van sterke materialen. Met behulp van de meegeleverde riem zorgt u ervoor dat uw broek goed blijft zitten. Zelfs als uw zakken vol zitten met gereedschap! De reflectie op de broekspijpen zorgt ervoor dat u ook bij schemer en in het donker goed zichtbaar bent. Met de Havep Worker Pro broek kunt u uw werk veilig en prettig uitvoeren!

 

Havep Worker kniestukken

Bescherm uw knieën tijdens het werk met behulp van de Havep Worker kniestukken. Bij onderhoud aan uw landbouwvoertuigen of andere werkzaamheden waarbij u veel op uw knieën moet zitten, zijn deze speciale kniedelen verstelbaar zodat de bescherming altijd goed zit. De kniezakken zijn van het merk Cordura. Dit nylon materiaal is bijzonder sterk. De Havep Worker kniestukken zijn goed bestand tegen zware belasting en bijvoorbeeld het over de grond schuren bij zittende werkzaamheden. Hierdoor heeft de hoogwaardige Havep werkbroek een lange levensduur en kunt u jarenlang veilig werken!

 

Havep Worker maten

Bij BTN de Haas kunt u de Havep Worker in vele maten bestellen. Er is niet alleen rekening gehouden met de breedte, maar ook met de lengte van de dragers. Zo zit uw broek altijd als gegoten! De Havep Worker maten zijn verdeeld in even en oneven getallen. De oneven nummers zijn lengtematen. Dit betekent dat maat 53 dezelfde taillemaat heeft als maat 52, maar wel zes centimeter langer is. Bij BTN de Haas hebben we vele maten op voorraad. Hierdoor heeft u uw werkkleding snel in huis!