Husqvarna accu serie tuinmachines

Werkt u nog niet met een krachtige en betrouwbare Husqvarna accu? Lees dan snel de welke voordelen deze serie u te bieden heeft!


Krachtige accuserie

De nieuwe accu serie van Husqvarna is geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. Voorheen heerste de gedachte dat accu aangedreven machines minder krachtig waren dan benzine aangedreven machines, tegenwoordig heeft Husqvarna een accuserie ontwikkeld die het tegendeel bewijst!


Alles met één accu

Met de nieuwe accuserie van Husqvarna heeft u een accu die zeer eenvoudig in gebruik is. U hefet slechts één accu nodig om al uw Husqvarna machines te kunnen gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor veel gemak maar is ook zeer voordelig voor uw portemonnee. Voortaan heeft u geen extra kosten aan brandstof en kan u losse Husqvarna machines aanschaffen exclusief accu.


Geweldige resultaten
Wanneer u gebruik maakt van accu aangedreven Husqvarna machines kiest u voor perfecte prestaties. Daarnaast werkt u met een stille machine waarbij het geluidsniveau maximaal verminderd is! Combineer dus snel kracht met comfort!


BTN de Haas
Met trots is BTN de Haas authorized Husqvarna dealers. Onze medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar om u van extra informatie te voorzien. Onze specialisten geven u graag advies op maat om te zorgen dat u het juiste gereedschap voor handen heeft voor uw situatie!

Bekijk hier ons uitgebreide Husqvarna assortiment! Wilt u advies op maat? Neem dan snel contact op met onze specialisten of kom langs in onze winkel te Groningen!

 
“Ready when u are!”

van 26

Foto-tabel  Lijst 

van 26

Foto-tabel  Lijst