Husqvarna Automower kopen

Altijd al gedroomd van een mooi onderhouden gazon, maar heeft u te weinig tijd om het te maaien? Of bent u zelf niet meer in staat om het gazon te maaien? Dan heeft BTN de Haas de oplossing voor u: een Husqvarna automower, ook wel robotmaaier genoemd.
Wij begrijpen dat een Husqvarna Automower kopen, niet iets is wat u dagelijks doet 
en dat u met een aantal vragen zit. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij alvast belangrijke informatie op een rij gezet.

Waarom een Husqvarna Automower?

U heeft besloten om een robotmaaier te gaan kopen, maar dan volgt het volgende probleem: wat voor type en merk gaat u kopen? Vandaag de dag zijn er veel verschillende soorten en merken op de markt. BTN de Haas heeft de keuze gemaakt voor een Husqvarna Automower. Maar waarom een Husqvarna Automower?

De keuze voor Husqvarna

Ten eerste is Husqvarna een slimme en betrouwbare partner in uw tuin. Bij Husqvarna draait het niet alleen om prestaties, maar ook om het gebruiksgemak, de veiligheid en u bent verzekerd van jarenlange kwaliteit. Daarnaast is Husqvarna marktleider op het gebied van automowers, zijn ze constant in ontwikkeling en houden ze zich bezig met duurzaamheid. De robotmaaiers behoren tot het meest geteste, betrouwbare en uitgebreide assortiment die u op de markt kunt krijgen. Voor elke situatie is er een perfect model.

 

Aanschaf automower: waar moet ik op letten?

Bij de aanschaf van een automower is het belangrijk om op een aantal punten te letten. BTN de Haas heeft verschillende types in het assortiment. Om te kijken welk type bij uw situatie past, is het belangrijk om te kijken naar: de grootte van het gazon, de inrichting van uw tuin en gewenste werkuren van de automower.

De grootte van het gazon

De keuze voor een bepaald type is o.a. afhankelijk van de grootte van uw gazon. In de automower omschrijvingen spreken wij over maximale maaicapaciteit. De maximale maaicapaciteit is het aantal m² die de automower maaien kan, wanneer deze 24/7 maait en alleen stopt om op te laden.

Capaciteit berekenen:
Is uw gazon ongeveer 600m² en wilt u de machine tussen 7.00 en 15.00 uur (8uur) laten maaien? Dan berekent u: 8 uur / 24 uur = 0.333 en 600m² / 0.333 = 1.802m². In deze situatie heeft u een type nodig die de capaciteit van 1.802m² aankan.

De inrichting van uw tuin

Naast de grootte van het gazon, speelt de inrichting van uw tuin een belangrijke rol. Heeft u een kleine, vlakke tuin? Of een middelgrote tuin met meerdere hellingen? Een ongelijk gazon? Elk model beschikt over unieke eigenschappen.

Gewenste werkuren

U kunt zelf bepalen hoe vaak en hoeveel u uw robotmaaier wilt laten maaien. Zo kan het zijn dat uw kinderen bijvoorbeeld overdag willen spelen op het gazon en dat u alleen ’s morgens of ’s avond de maaier zijn werk wil laten doen.

 

Automower kopen bij BTN de Haas: de voordelen

Heeft u besloten om een robotmaaier te gaan kopen? Kies er dan voor om een automower te kopen bij BTN de Haas! Wij zijn dealer van Husqvarna en het adres voor de aankoop van een Husqvarna tuinmachine. Waarom? BTN de Haas en de medewerkers bij BTN de Haas zijn getraind, bieden een complete service, zorgen voor een compleet pakket en bieden de juiste nazorg.

Gespecialiseerde medewerkers

Bij BTN de Haas hebben wij gespecialiseerde medewerkers in dienst. Om mee te gaan met de veranderingen, nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen en trends, gaan onze medewerkers meerdere keren per jaar op cursus en bijscholing bij Husqvarna. Zo kunnen onze gespecialiseerde medewerkte persoonlijk advies op maat geven aan de klant.

5 jaar garantie plan

Heeft u een machine aangekocht? Dan kunt u bij BTN de Haas mee doen met het 5 jaar garantie plan. Met het 5 jaar garantie plan krijgt u een verlening van 3 jaar garantie, bovenop de wettelijk garantie van 2 jaar. Om in aanmerking te komen voor deze 5 jaar, dient u zich te houden aan de voorwaarden. Meer weten over het garantie plan? Lees dan de pagina: 5 jaar garantieplan van BTN de Haas.

Winterservice Husqvarna automowers

In de winter groeit het gras niet meer en kan uw maaier een winterslaap gaan houden. De winterslaapperiode is het juiste moment voor onderhoud aan uw maaier. Om u hier mee te helpen biedt BTN de Haas een winterservice voor Husqvarna automowers aan en kunt u kiezen uit 2 opties:

  • Optie 1: Complete onderhoudsbeurt
  • Optie 2: Complete onderhoudsbeurt + overwinteren in het Automower Hotel.

 

Samenwerking met H.W. Mollema Hoveniersbedrijf BV

Om deskundig en betrouwbaar advies te kunnen geven en de plaatsing en service van een Husqvarna automower op een zeer hoog niveau te houden, is BTN de Haas in maart 2019 een samenwerking aangegaan met H.W. Mollema Hoveniersbedrijf BV. Samen hebben wij een passie voor gras!

Hoveniersbedrijf H.W. Mollema gaat ons ondersteunen met de aanleg en installatie van de Husqvarna automowers en kan deze in een totaaloplossing voor uw tuin meenemen.