LET OP! Levertijd 5 werkdagen door verwachte drukte Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Husqvarna bosmaaier

Hoog gras, kleine struiken en onkruid zijn geen obstakel meer met de Husqvarna bosmaaier. Omdat u de maaier zelf draagt, kunt u deze eenvoudig gebruiken voor het maaien van ruigere oppervlakken rondom bomen en bij sloten. Bij BTN de Haas vindt u bosmaaiers met een draad voor taaie grassen en modellen met een mes voor struiken en onkruid. Ook de losse maaidraden en messen voor de Husqvarna bosmaaier bestelt u bij ons eenvoudig online! Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Husqvarna bosmaaier benzine

U kunt een langere tijd werken met een Husqvarna bosmaaier op benzine zonder te hoeven bijtanken. De benzinetank is niet groot, maar de trimmer is zeer zuinig. Hierdoor blijft het gewicht van de bosmaaier onder de 10 kilo en dat is wel zo fijn omdat u deze zelf draagt. Bij BTN de Haas hebben we trimmers voor particulier en professioneel gebruik. De Husqvarna bosmaaier op benzine heeft een laag geluidsniveau. Bij lang gebruik raden wij een gehoorbeschermer aan.

 

Husqvarna bosmaaier gebruiken

Het is eenvoudig om de Husqvarna bosmaaier te gebruiken. Stap 1 is beschermende kleding, zoals een helm met vizier, gehoorbescherming, scheurvaste kleding, handschoenen en stevige schoenen. Stap 2 is de voorbereiding van de bosmaaier, kijk of de machine zelf goed werkt en controleer het mes of de draad op scheuren en barsten. Stap 3 is het starten, hieronder vindt u hier een handige video over.


Houd tijdens het werken een afstand van minimaal 10 meter aan voor de veiligheid van mensen om u heen. Het is slim om een harnas te dragen als u een Husqvarna bosmaaier gaat gebruiken. Daar vertellen we u hieronder meer over.

 

Husqvarna bosmaaier harnas

U blijft beter in evenwicht door een Husqvarna bosmaaier met harnas te dragen. Deze kunt u bij BTN de Haas eenvoudig meebestellen. Doordat u met een harnas het gewicht van de trimmer verdeelt, manoeuvreert u gemakkelijker. De belasting wordt gedragen door zowel uw schouders en borst als uw rug en zo ontziet u uw lichaam. Het werkcomfort van het Husqvarna bosmaaier harnas is optimaal door de gevoerde schouderbanden en het schokabsorberende heupkussen.

 

Husqvarna bosmaaier kopen

Bij BTN de Haas kunt u ook een Husqvarna bosmaaier kopen die werkt op een accu. Het voordeel hiervan is dat u één accu voor al uw tuinmachines kunt gebruiken, zoals een Husqvarna kettingzaag of Husqvarna bladblazer. U kunt online een Husqvarna bosmaaier kopen of kom langs bij onze winkel in Groningen. Ook wanneer u graag advies wilt staan onze medewerkers hier voor u klaar!