Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Husqvarna dealer

BTN de Haas is de trotse Husqvarna dealer van Groningen met een ruim assortiment tuinmachines en gereedschappen. Bij ons vindt u voor elke tuin de juiste oplossing. Waarom Husqvarna tuinmachines en gereedschappen? Het Zweedse merk Husqvarna staat bekend om solide en betrouwbare tuinmachines en gereedschappen. Daarom zijn we er trots op dat we dit merk binnen ons bedrijf voeren. Maak uw keuze uit de verschillende hoogwaardige tuinmachines, zoals de Husqvarna zitmaaier. Deze heeft een ruime maaibreedte voor grotere percelen. Bestel al uw Husqvarna tuinmachines en gereedschappen bij BTN de Haas, dé Husqvarna dealer!

Husqvarna dealer Groningen

Naast advies en de aankoop van een tuinmachine of gereedschap, kunt u ook voor reparatie en onderhoud van uw machine terecht bij BTN de Haas, de Husqvarna dealer in Groningen. In onze werkplaats blijft uw machine in op en top conditie!

BTN de Haas heeft een ruim assortiment met Husqvarna tuinmachines en gereedschappen. In het assortiment hebben wij modellen voor zowel de particulier als de professional. Neem bijvoorbeeld onze Husqvarna grasmaaier. Deze houdt uw gazon gezond en netjes. U kunt uw tuinmachines eenvoudig online bestellen bij BTN de Haas, dé Husqvarna dealer in Groningen.

 

 

Husqvarna dealer winkel

U bent van harte welkom bij onze Husqvarna dealer winkel in Groningen. Onze specialisten staan voor u klaar met deskundig advies over de verschillende tuinmachines. Wilt u bijvoorbeeld een netjes en verzorgd gazon maar hebt u geen tijd om te maaien? Neem dan een kijkje bij onze Husqvarna robotmaaier. Deze topper maait het gras automatisch voor u! Tuinmachines van professionele kwaliteit koopt u bij BTN de Haas, de Husqvarna dealer winkel.

 

Husqvarna dealer online

Bent u op zoek naar een Husqvarna dealer online? Dan zit u goed bij BTN de Haas! Wij hebben diverse handige tuinmachines, zoals de Husqvarna kettingzaag. De verschillende modellen zijn zowel geschikt voor de hobbyist als de bosarbeider. Bijna al onze Husqvarna producten zijn verkrijgbaar in een variant met accu. Het grote voordeel hiervan is dat u maar één accu nodig heeft voor al uw tuinmachines! Zo profiteert u van scherpe prijzen bij BTN de Haas, de Husqvarna dealer online.

Van hoog naar laag sorteren

van 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

van 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst