Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Husqvarna frontmaaier

Na 30 jaar innovatie en ontwikkeling is de Husqvarna frontmaaier een flexibele machine. Deze Rider heeft een zeer kleine draaicirkel waarmee u eenvoudig om obstakels heen rijdt. Elke hoek en kant is bereikbaar met het maaidek aan de voorzijde. Ook heeft u altijd goed zicht op uw werkgebied. Elke Husqvarna frontmaaier is uitgerust met de Bio-Clip functie waarmee gras wordt gemulcht. Dat is het fijnmalen van grassprieten, zodat deze weer kunnen worden gebruikt als voedingsstof voor het gras. Lees meer

van 5

Foto-tabel  Lijst 

van 5

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna frontmaaier Rider

Door de ruime maaibreedte van het maaidek is de Husqvarna frontmaaier Rider bijzonder geschikt voor grotere percelen. De maaier heeft vooruit een snelheid van maximaal 7 km per uur, achteruit maximaal 3. Doordat deze Rider zo flexibel is, kunt u ook op heuvelachtig terrein goed rijden. Bent u op zoek naar een uitstekende maaier voor uw tuin? Dan is de Husqvarna grasmaaier erg geschikt voor u! Deze bestelt u, net zoals de Husqvarna frontmaaier Rider, eenvoudig online.

 

Husqvarna frontmaaier met maaidek

Bij BTN de Haas vindt u de Husqvarna frontmaaier met maaidek en we hebben Riders waarbij u het maaidek apart mee bestelt. Dit wordt duidelijk aangegeven in de productomschrijving. U kunt het maaidek eenvoudig reinigen en onderhouden zonder gereedschap, deze is namelijk kantelbaar. Het besturen van de zitmaaier is ook gemakkelijk met bereikbare bedieningshendels. Bestel uw Husqvarna frontmaaier met maaidek bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering!

 

Husqvarna frontmaaier kopen

Wilt u graag een Husqvarna frontmaaier kopen? Dat kan bij BTN de Haas! Ook voor particulier gebruik vindt u bij ons diverse maaiers, zoals de Husqvarna robotmaaier. Deze maait uw gras automatisch voor u! In onze winkel hebben we een ruim aanbod tuinmachines voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Husqvarna kettingzaag voor verschillende houtwerkzaamheden. U kunt al uw tuinmachines, waaronder de Husqvarna frontmaaier, kopen bij BTN de Haas.