Husqvarna heggenschaar

Houd uw heggen en struiken netjes en in vorm met een Husqvarna heggenschaar. Deze machine is zowel geschikt voor de particulier als de professional. De heggenschaar heeft een goede balans en is daardoor comfortabel in gebruik. Ook het starten is eenvoudig met een knop in plaats van een startkoord. De Husqvarna heggenschaar is voorzien van twee messen met tanden die over elkaar bewegen voor het verwijderen van bladeren en takken. Lees meer

van 10

Foto-tabel  Lijst 

van 10

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna heggenschaar benzine

Bij BTN de Haas vindt u de Husqvarna heggenschaar op benzine met een meslengte van 45 tot 75 cm. Hoe korter het mes, hoe lichter de machine. Maar als het mes langer is, kunt u een groter oppervlak tegelijkertijd snoeien. Onze heggenscharen zijn voorzien van een ‘Low Vibe’ techniek waardoor ze minder trillen. Dit spaart uw handen en armen. Wij hebben de Husqvarna heggenschaar op benzine ook op een stok van maar liefst 325 cm voor een enorm bereik!

 

Husqvarna heggenschaar op accu

In vergelijking met een model dat op benzine loopt is de Husqvarna heggenschaar op accu net zo krachtig. Deze machine heeft een ‘savE’ functie, waardoor u langer kunt werken met de accu. Nog een groot voordeel van de accu, is dat u deze voor al uw machines kunt gebruiken. Zo werken bijvoorbeeld uw Husqvarna kettingzaag, Husqvarna bladblazer en Husqvarna heggenschaar op één accu! Dit is voor u aantrekkelijk, omdat de verschillende machines hierdoor scherp geprijsd zijn.

 

Husqvarna heggenschaar kopen

Wilt u graag een Husqvarna heggenschaar kopen bij BTN de Haas? Dat kan eenvoudig online! U bent daarnaast van harte welkom in onze winkel te Groningen. Daar staan onze professionals voor u klaar met deskundig advies over de verschillende heggenscharen. Ook voor onderhoud en reparatie van uw tuinmachines kunt u terecht bij onze werkplaats. Een Husqvarna heggenschaar kopen doet u bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering!