Husqvarna robotmaaier

Ga achterover zitten en geniet van de geur van vers gemaaid gras terwijl de Husqvarna robotmaaier het werk voor u doet. Deze maaier is licht van gewicht en daardoor ideaal voor gebruik op hellingen tot 24 graden. De robotmaaier kan altijd maaien, overdag en ‘s nachts, in regen en zonneschijn. Het maairesultaat is optimaal met de vlijmscherpe carbon mesjes van de Husqvarna robotmaaier. De machine heeft een laag geluidsniveau voor extra gemak. Lees meer

van 6

Foto-tabel  Lijst 

van 6

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna robotmaaier Automower

Uw gazon ziet er elke dag op en top uit met de Husqvarna robotmaaier Automower. Complexe gebieden, nauwe doorgangen en ruw terrein is geen probleem voor deze supermaaier. De maaier houdt uw gras goed kort door constant te blijven maaien. Gemaaid gras blijft liggen en dient als voeding voor uw gazon. Bestel uw Husqvarna robotmaaier Automower eenvoudig online bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering!

 

Husqvarna robotmaaier gebruiken

Voordat u de Husqvarna robotmaaier gaat gebruiken is het slim om obstakels van uw gazon te verwijderen, zoals stenen, takjes en speelgoed. De machine heeft een GPS-functie en verbinding met het mobiele telefoonnetwerk. Zo kunt u de Automower besturen met uw smartphone of Apple Watch. Kies het maaiprogramma- en schema dat bij uw wensen past. U kunt een Husqvarna robotmaaier veilig gebruiken. De maaier heeft een botssensor en de messen stoppen meteen als de machine wordt opgepakt.

 

Husqvarna robotmaaier installeren

Met de instructies uit de handleiding kunt u de Husqvarna robotmaaier zelf installeren. Bepaal waar de maaier rijdt door begrenzingsdraad te spannen langs de randen van uw gazon en rondom bomen en vijvers. Dit draad kunt u bij BTN de Haas eenvoudig meebestellen. Voordat u de Husqvarna robotmaaier kunt gebruiken, laadt deze zichzelf op. Dat doet de machine met een begeleidingsdraad naar het laadstation. Bekijk voor meer informatie over hoe u de Husqvarna robotmaaier moet installeren de onderstaande video:


Husqvarna robotmaaier kopen

Wilt u graag een Husqvarna robotmaaier kopen? Dan kan bij BTN de Haas eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Groningen! Daar staan onze professionals voor u klaar met deskundig advies over de verschillende maaiers. U kunt uitstekend bij ons terecht voor het kopen van al uw tuinmachines. Zo vindt u bij ons naast een robotmaaier ook een Husqvarna kettingzaag en handige kettingzaag accu’s en laders. Door een kettingzaag en een Husqvarna robotmaaier te kopen onderhoudt u uw gazon en terrein optimaal!