Husqvarna veters tbv. veiligheidsschoenen 210cm

SKU
640202
€ 9,08 € 10,99
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel

SNELLE LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis

Gebruik uw zaagschoenen optimaal door deze strak te strikken tot aan uw enkels, zo zijn uw voeten en enkels goed beschermd. Deze Husqvarna veters zijn het perfecte vervangingsartikel om in huis te hebben! 

Werken met een kettingzaag is zeer eenvoudig en gaat gepaard met veel kracht, denk daarom altijd aan uw veiligheid!

Met een Husqvarna kettingzaag kan u zeer eenvoudig bomen en dergelijke snoeien of met de grond gelijk maken. Dit gaat zeer eenvoudig en dit komt voornamelijk door de enorme kracht die de zaagketting snel laat ronddraaien. Het is van belang dat u goed beschermd bent tegen deze ronddraaiende ketting, gelukkig zit u met de beschermende kleding en schoeisel van Husqvarna altijd goed!

Waarom deze Husqvarna veters?
Deze veters van Husqvarna zijn ideaal voor bij de zaagschoenen van Husqvarna. Deze schoenen bieden bescherming tot de enkels waardoor deze modellen gebruik maken van lange veters. Deze veters zijn maarliefst 210 centimeter waardoor u voeten en enkels goed kunt beschermen door de lange veters tot boven aan de schoen strak te strikken. Deze grijs/oranje veters zijn ideaal om op voorraad in huis te hebben voor het moment dat uw veters knappen of beschadigen! 

Meer informatie
EAN7391883749258
MerkHusqvarna
Art. nr. merk579301001
KleurOranje
Lengte2,10 mtr