Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Husqvarna zitmaaier

Grotere percelen maaien doet u eenvoudig en comfortabel met een Husqvarna zitmaaier. Met het merk Husqvarna kiest u voor betrouwbare Zweedse klasse. Plaatsnemen op de zitmaaier is eenvoudig door de opstap. De hoogte van de stoel is verstelbaar en sluit daardoor goed aan bij uw lichaam. Door de ruime maaibreedte van de machine kunt u snel een groot oppervlak maaien. Bestel uw Husqvarna zitmaaier eenvoudig online bij BTN de Haas! Lees meer

van 5

Foto-tabel  Lijst 

van 5

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna zitmaaier met opvangbak

Gras wordt optimaal opgevangen en gemulcht met een Husqvarna zitmaaier met opvangbak. Mulchen is het fijnmalen van de grassprieten. De mulch kunt u naar wens gebruiken als voedingsstof voor uw gras. De zitmaaiers van Husqvarna worden zo gemaakt dat ze ook op heuvelachtig terrein goed kunnen rijden. De snelheid van een Husqvarna zitmaaier met opvangbak is vooruit maximaal 7 km per uur, achteruit maximaal 3.

 

Husqvarna zitmaaier modellen

Maak uw keuze uit de verschillende Husqvarna zitmaaier modellen; met of zonder opvangbak, mulch en zijuitworp. Het maaidek kunt u eenvoudig meebestellen bij BTN de Haas. Elke zitmaaier is voorzien van een overzichtelijk bedieningspaneel, zodat u deze eenvoudig kunt gebruiken. U vindt bij ons zelfs Husqvarna zitmaaier modellen die werken op een accu. Wilt u een kleiner perceel maaien? Kijk dan eens bij onze Husqvarna grasmaaiers!

 

Husqvarna zitmaaier starten

Wilt u weten hoe u uw Husqvarna zitmaaier moet starten? Dit verschilt per model en type zitmaaier. Onze medewerkers vertellen u graag precies hoe u uw Husqvarna zitmaaier starten moet. Kom langs in onze winkel / showroom in Groningen of neem contact met ons op. Heeft u weinig tijd om zelf het gras te maaien, is een Husqvarna robotmaaier erg geschikt voor u. Deze vindt u eenvoudig in ons ruime assortiment naast de Husqvarna zitmaaier. Starten met het onderhoud van uw perceel is een plezier met de tuinmachines van BTN de Haas! 

 

Husqvarna zitmaaier kopen

Wilt u graag een Husqvarna zitmaaier kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas! Of kom eens langs bij onze winkel in Groningen. Hier vindt u een ruim aanbod producten van Husqvarna, zoals een Husqvarna kettingzaag. Een groot voordeel van de tuinmachines en apparaten van Husqvarna is dat ze allemaal op dezelfde accu kunnen werken. U kunt al uw gereedschap en tuinmachines, zoals de Husqvarna zitmaaier, kopen bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering!