Kärcher actie: Ontvang Bioscoopkaarten

Bij aankoop van bepaalde Kärcher artikelen uit het Home & Garden of Professional assortiment ontvangt u nu (een) bioscoopkaart(en) voor de nieuwe film: Mission Impossible Fallout en een unieke multi-tool. Daarnaast maken de mensen bij de aankoop van een machine uit de Professional-lijn kans op deelname aan de Mission: Impossible Fallout-dag.

Hoe werkt de Kärcher actie?

Koopt u in de actieperiode 1 juni t/m 2 augustus 2018 voor tenminste €75,- uit het Home & Garden assortiment van Kärcher? Dan kunt u na de aankoop, de machine registreren op de Kärcher pagina. Voldoet u aan alle voorwaarden? Dan ontvangt u een gratis giftbox met één bioscoopkaartje voor de film Mission: Impossible Fallout en een unieke Multi-tool.

Koopt u een machine uit het Professional assortiment? Dan ontvangt u na registratie, twee bioscoopkaarten voor de film Mission: Impossible Fallout en een unieke Multi-tool, bij aankoop van tenminste €200,- uit de Professional-lijn. Dankzij deze registratie maakt u automatisch kans op één van de drie set met 4 kaarten voor de Mission: Impossible Fallout-dag. De actie van deze speciale dag loopt tot 22 juli 2018!

Welke machines behoren tot de actie?

Koopt u voor minimaal €75,- uit het Home & Garden assortiment dan ontvangt u na registratie één bioscoopkaart. BTN de Haas heeft de volgende machines uit de Home & Garden lijn:

  • Stofzuiger/waterzuiger WD4
  • Stofzuiger/waterzuiger WD6
  • Raamwisser/Window Cleaner vac wv 2
  • Hogedrukreiniger K4
  • Veegmachine S550
  • Veegmachine S750
  • Hogedrukreiniger G 7.10

Koopt u voor minimaal €200,- uit het Professional assortiment dan ontvangt u na registratie twee bioscoopkaarten en maakt u kans om mee te doen aan de Mission: Impossible Fallout dag. De overige Kärcher machines vallen onder de Professional lijn. De machines zijn te herkennen aan de grijze kleur. Wij hebben o.a hogedrukreinigers, stofzuigers en een veegmachine.

Er komen geen producten overeen met de selectie.