Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Stap 2. Checklist materialen

Voor het plaatsen van een afrastering heeft u verschillende materialen nodig. Voordat u begint met de omheining aanleggen, is het handig om te controleren of u alles bij de hand heeft. Zo hoeft u niet tussen het werk door terug naar de winkel.

 

Voor het plaatsen van een omheining moet u waarschijnlijk materiaal aanschaffen. Wat voor materiaal u aanschaft verschilt per soort omheining en diersoort, zoals omschreven bij stap 1.

 

Over het algemeen heeft u deze materialen nodig voor een omheining:

Afhankelijk van het diersoort heeft u keuze uit verschillende geleiders. In onze kennispagina ‘schrikdraad weiland advies’ leggen wij de verschillen tussen de soorten geleiders uit.

 

Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten en sterktes schrikdraadapparaten. In onze kennispagina ‘schrikdraadapparaat leggen wij u graag de verschillen uit en waar u op moet letten.

 

Aan de hand van uw plattegrond van stap 1 rekent u uit hoeveel palen u nodig heeft en hoeveel meter geleiders (draad, koord en lint). Het aantal geleiders en de draadhoogte van de geleiders is afhankelijk van het diersoort dat u achter de omheining wilt plaatsen.

Draadhoogte geleiders

 

 

van 204

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 204

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst