Kroon-Oil Kettingzaagolie Chainlube XS100 | 02307 | 20ltr

SKU
545074
25% Korting Voor € 85,80 € 103,82 Van € 114,40 € 138,42
Koop 2 voor € 74,36 € 89,98 p/st en ontvang 35% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Een kettingzaag moet goed onderhouden worden voor een langere levensduur, zo ook de ketting van de machine. Wanneer u de ketting voldoende smeert zal de kans op het breken van de ketting of het vastlopen van de ketting velen malen minder worden! Deze kettingzaag olie van Kroon is de beste van zijn soort en dan ook onmisbaar voor kettingzaag gebruikers!

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Wanneer u een mooie kettingzaag in gebruik heeft is het van groot belang dat deze goed onderhouden wordt, door goed onderhoud verlengt u namelijk de levensduur! Deze “chainlube” ofwel kettingzaagolie is daarom een zeer belangrijk onderdeel in de uitrusting van een kettingzaag! Kettingzaagolie zorgt ervoor dat de ketting goed gesmeerd blijft, dit voorkomt het vastlopen of breken van de ketting!

Waarom is kettingzaagolie van Kroon nou belangrijk? Deze kettingzaagolie heeft een enorm hechtend vermogen. Een groot hechtend vermogen kunt u het best vertalen naar een vloeistof wat goed blijft plakken. Het lijkt misschien onbelangrijk bij olie maar wanneer u met een kettingzaag aan het werk bent wilt u niet dat de oliedruppels u om de oren vliegen. Het is daarom belangrijk dat de olie goed aan de ketting blijft “plakken”.

Voor de beste zaagresultaten en een langere levensduur van de ketting is deze kettingzaagolie onmisbaar! Let echter wel op dat deze olie enkel en alleen geschikt is om de ketting te smeren en niet de motor van de kettingzaag!

Specificaties:

  • Merk: Kroon-olie
  • Type olie: “Chainlube” Kettingzaagolie
  • Vloeipunt: -24 graden Celsius
  • Inhoud: 20 liter

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Meer informatie
MerkKroon
ToepassingKettingzaag
Soort olieSynthetisch
Inhoud spec20 liter