Rolly Toys

Uw kinderen hebben jarenlang speelplezier met Rolly Toys! Rolly Toys is een kwalitatief goed merk dat in Duitsland wordt geproduceerd. Onze Rolly Toys zijn extra leuk door accessoires met licht en geluid. De leeftijd van uw kind is belangrijk voor de keuze van een Rolly Toys tractor. Wij adviseren u graag over de verschillende modellen, zodat u weet welke traptractor u het beste kunt kopen. Al onze tractoren zijn voorzien van wielen met een rubberen strip, waardoor ze binnen en buiten kunnen worden gebruikt. Wij bieden u diverse accessoires, zoals aanhangers en voorladers die u kunt combineren met een traptractor. Bent u op zoek naar iets dergelijks voor oudere kinderen? Kijk eens bij onze skelters selectie.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rolly Toys tractor

Rolly Toys tractoren zijn gebaseerd op tractors van vooraanstaande merken. De vormgeving van de tractoren is zeer uitgebreid en gedetailleerd. Wij bieden u daarnaast vele accessoires, zoals boomstammetjes en kruiwagens om het speelplezier te verhogen. We hebben verschillende graafmachines waarmee uw kinderen heerlijk kunnen spelen in de zandbak. Bent u naast een Rolly Toys tractor op zoek naar meer buitenspeelgoed voor uw kinderen? Neem eens een kijkje in ons trampoline assortiment! Bij BTN de Haas bieden wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

 

Rolly Toys John Deere

Aan de groene en gele kleuren ziet u het meteen, dat zijn Rolly Toys van John Deere! John Deere is een Amerikaanse tractor- en landbouwmachinefabrikant. Bij BTN de Haas hebben we een ruim assortiment Rolly Toys van John Deere. Van complete traptractoren waar uw kinderen naar hartelust op kunnen rijden tot allerlei aanhangers en voorladers die erbij horen. Naast de tractoren van John Deere bieden wij u verschillende vooraanstaande merken, zoals Claas, Case, New Holland, JCB, Deutz, MF en Fendt. Al deze tractoren zijn geïnspireerd op de echte tractoren, zodat uw kinderen het idee krijgen alsof ze zelf op een echte tractor rijden. De kleinere tractoren kunnen prima binnenshuis worden gebruikt, maar de miniaturen van Bruder zijn ook een leuke optie!

 

Rolly Toys onderdelen

Van loopringen tot trappers, wij bieden u verschillende Rolly Toys onderdelen. Loopringen zijn rubberen strips voor de wielen van tractoren. Dit is handig, want een loopring vervangen is makkelijker en goedkoper dan een wiel vervangen. Wij verkopen ook een pen waarmee u tractoren en aanhangers kunt verbinden. Verder hebben we leuke extra onderdelen, zoals een stuur met geluid en een zwaailicht, om het speelplezier van uw kind te verhogen. Kom een kijkje nemen in onze ruime winkel in Groningen, daar kunnen we u het juiste advies geven voor de aankoop van uw traptractor en Rolly Toys onderdelen.