Wiking

Landbouwmachines op schaal zijn niet alleen leuk, maar zijn ook prachtige collectors items voor volwassenen. De miniaturen van het merk Wiking geven een realistisch beeld van het boerenleven. Kinderen kunnen zich hiermee compleet uitleven in hun eigen fantasie, maar steken spelenderwijs ook iets op over de vele processen die bij de akkerbouw betrokken zijn. Bij BTN de Haas vindt u onder meer miniaturen van aardappelrooiers, tractors en maaikorven. Zo maakt u met onze miniaturen van Wiking eenvoudig een veelzijdige collectie helemaal compleet. Voor de kleinsten onder ons staan onze Rolly Toys traptractors garant voor vele uren speelplezier. Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Wiking miniaturen

Het aanleggen van een verzameling Wiking miniaturen is een manier om kennis te maken met de rijke geschiedenis van landbouwvoertuigen. Behalve een ruime keuze uit verschillende soorten machines, zijn ook vele bekende merken vertegenwoordigd. BTN de Haas biedt plaats voor collecties als Claas, Fendt, Fliegel en John Deer. Wiking miniaturen zijn vervaardigd uit metaal en kunnen bij normaal gebruik heel goed tegen een stootje.

 

Wiking 1:32

U en uw kinderen zullen zich ronduit verbazen over de details die terug te vinden zijn in een Wiking 1:32. Zo is er op een landbouwshovel een natuurgetrouwe kopie van het hydraulisch systeem aangebracht. Ook aan andere onderdelen zoals zwaailichten, achteruitkijkspiegels en de banden is bijzonder veel aandacht besteed. Wiking 1:32 vallen onder de meest realistische miniaturen die u maar kunt vinden. Deze bestelt u bij BTN de Haas eenvoudig online. Bekijk ook ons aanbod trampolines, voor urenlang springplezier! Wij zorgen voor een snelle levering.