Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Landbouwbeurs

BTN de Haas naar de beurs!!

BTN de Haas gaat door het jaar heen naar verschillende interessante beurzen, met o.a. landbouwbeurzen en rundvee- en mechanisatie vakdagen. Hieronder ziet u onze beursagenda voor dit jaar, 2020. 

 

Is het bijna tijd voor een beurs? Houdt dan de pagina 'Beurs' in de gaten om de speciale beursacties in de gaten te houden! Vaak kunt u ook online profiteren van spectaculaire beursacties! Op de 'Beurs-pagina' vindt u specifieke informatie over de eerstvolgende beurs en hier kunt u de speciale beursactie formulieren downloaden, wanneer u deze niet heeft ontvangen of kwijt bent.  

Op deze beurspagina vindt u alle informatie met betrekking tot de landbouwbeurzen waar BTN de Haas aanwezig zal zijn. Meerdere keren per jaar zijn er verschillende beurzen voor de agrarische sector, waar u informatie kunt krijgen en ideeën kunt opdoen.

 

Landbouwbeurzen 2020
Landbouwbeurzen 2020

 

Agenda 2020

Omwille van het coronavirus willen we dit jaar de beurs/actie dagen anders opzetten dan u van ons gewend bent.

Het is ons gelukt deze dagen in een andere vorm te gieten. Een vorm waarbij een ieder zich prettig voelt en geen grote groepen mensen samen komen.

 

  • Boerenkoop 3-daagse

We gaan speciaal voor u, als vaste klant, een digitale Boerenkoop 3-daagse organiseren. Wordt vervolgd.

 

  • RMV-beurzen

Dat we dit jaar niet te vinden zijn in Hardenberg en Gorinchem, betekent niet dat het stil blijft van onze kant.

Om toch met u in contact te komen en u te kunnen voorzien van informatie, organiseren wij digitale workshops. Deze zullen plaatsvinden op 30 oktober, 6, 13 en 20 november met iedere week een ander thema. Hierover later meer!