Landbouwplastic zwart 50x16 mtr | 0,20mm | Waterborg

SKU
252088
25% Korting Voor € 616,85 € 746,39 Van € 822,46 € 995,18
Koop 2 voor € 534,60 € 646,87 p/st en ontvang 35% korting
Koop 4 voor € 493,48 € 597,11 p/st en ontvang 40% korting
Leverdatum 16-08-2022
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Waterborg landbouwplastic 50 x 16 meter, foliedikte 0,20mm. Zwart, soepel en extra sterk Megaleen kuilplastic 200 voor het eenvoudig inkuilen van gras en maïs. Goede bescherming tegen UV-stralen en andere weersinvloeden, waardoor kwaliteitsverlies beperkt blijft.­­­ Verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Gebruikt u dit plastic tijdens het inkuilen? Lees dan onze informatiepagina met alle informatie die u nodig heeft tijdens het inkuilen.

Uw kuil is goed beschermd onder Waterborg Landbouwplastic!

Mais- en kuilbulten op uw bedrijf hebben een zeer hoge financiële waarde. Om bederf van voer tegen te gaan en deze kosten te voorkomen, is gebruik van o.a. kwalitatief goed landbouwplastic en onderfolie van groot belang. Door uw voer goed af te dekken zorgt u voor minimale inkuilverliezen. De sterke landbouwplastics geleverd door BTN de Haas worden al sinds 1960 gemaakt en zijn in de loop der jaren sterk verbeterd waardoor er een constante kwaliteit geleverd wordt.

Met Waterborg landbouwplastic, ook wel bekend als landbouwfolie of kuilplastic, is uw kuil goed beschermd tegen UV-stralen en andere weersinvloeden. De rol Megaleen 200 heeft een afmeting van 50 x 16 meter en een dikte van 0.20 mm. Een dikte van 0.20 mm biedt ook bescherming onder zwaardere omstandigheden. Het plastic heeft een zwarte kleur, is soepel en sterk en heeft een zeer hoge trekkracht, waardoor het niet gauw scheurt en het plastic gemakkelijk te verwerken is. Het plastic is breed toepasbaar en kan o.a. gebruikt worden bij het inkuilen van veevoer (maïs, gras, bijproducten) of afdekken van zand.
Waterborg landbouwplastic is een 3-laagse folie, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding erg goed ligt. De buitenste laag is extra beschermend tegen de zon, de middelste laag zorgt voor de ‘body’ en de binnenste laag zorgt voor een zuurstofbarrière.

Advies:
Waterborg landbouwplastic is goed in combinatie te gebruiken met wandfolie en onderfolie. Door het plastic over onderfolie te brengen wordt het kuil vacuüm gezogen. Hierdoor wordt het ingekuilde veevoer luchtdicht gemaakt en zorgt het ervoor dat schimmel geen kans krijgt.

De ideale verpakking. De rol Megaleen kuilplastic 200 zit in een waterdichte verpakking zodat er geen vuil of vochtigheid bij kan komen en u de rol gemakkelijk lang bewaren kan. Ook is het verpakkingsmateriaal, net zoals de rol zelf, gemaakt van LDPE en deze kunt u gewoon samen recyclen. De verpakking en de rol hoeven dus niet gescheiden te worden en kan beide mee met de plasticinzameling eens per jaar. Ook is de verpakking dicht geseald zonder plakbank of ijzerdraad. Zo wordt gevaarlijk afval voorkomen met het loshalen van de verpakking in de buurt van de kuil of op de bult. Zo krijgt u geen gevaarlijk afval in het voer van uw koeien.   

Gebruikt u dit plastic tijdens het inkuilen? Lees dan onze informatiepagina met alle informatie die u nodig heeft tijdens het inkuilen.

Specificaties:

  • Merk: Waterborg
  • Type: Landbouwplastic 
  • Geschikt voor: Inkuilen van veevoer (mais, gras, bijproducten) en afdekken zand
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting: 50 x 16 meter
  • Dikte: 0.20 mm
  • UV-bescherming: Ja
  • Aantal lagen: 3
  • Ook verkrijgbaar in: Breedtes van  8,9, 10, 11, 12 en 14 meter
Meer informatie
EAN9999999252088
MerkWaterborg
KleurZwart
Breedte16 mtr
Lengte50 mtr
MateriaalPlastic
Aantal lagen3- laags
Dikte0.20 mm
KwaliteitExtra zwaar