Zuigslang

Sommige onderdelen van een mestkar zijn af en toe aan vervanging toe. Bij BTN de Haas kunt u niet alleen voordelig een zuigslang kopen, maar ook een bijbehorende slangklem in de  voor u geschikte maat. Een zuigslang bestelt u precies op maat, zodat u niet te veel betaalt. Zo kunt u een zuigslang in een vaste lengte van 4 of 6 meter bestellen of u betaalt eenvoudig per strekkende meter. Omdat werktuigen als mestkarren niet te lang stil mogen staan, zorgen wij voor een razendsnelle levering in enkele werkdagen. Ook vindt u in ons assortiment een ruime verscheidenheid aan andere praktische landbouwonderdelen, zoals koppelingen. Man- en vrouwdelen horen daar standaard bij.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuigslangen

Voor gebruik in de mestkar zijn sterke materialen nodig. De zuigslangen van BTN de Haas verstevigt met een 4’’ of 6” spiraal zijn geschikt voor alledaags gebruik. Voor een stevige montage zijn er voor beide modellen geschikte slangklemmen met een instelbare ring. Zo heeft u enige speling wat de diameter bij het aansluiten betreft. Onze zuigslangen zijn speciaal ontwikkeld voor bemestingstoepassingen en kunnen dus heel wat hebben. In onze webwinkel bestelt u de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Zuigslang kopen

Bent u werkzaam in landbouw, tuinbouw veeteelt? U kunt bij BTN de Haas naast een zuigslang kopen alles voor uw voer- en werktuigen bestellen. Ook de voor het onderhoud benodigde smeermiddelen zoals motorolie voor uw trekker kunt u bij ons voordelig bestellen. Om het voor u gemakkelijk te maken worden onze prijzen exclusief BTW getoond. Bekijk ook eens onze uitgebreide collectie veiligheidskleding, waarin u al uw werkzaamheden veilig kunt verrichten. Een zuigslang kopen en andere accessoires voor uw bedrijf doet u voordelig bij BTN de Haas.