Smeervet

Bewegende onderdelen zijn onderhevig aan een zware belasting. Het gebruik van smeervet zorgt ervoor dat landbouwmachines en voertuigen langer blijven draaien. De belangrijkste eigenschappen van hoogwaardig smeervet zijn waterafstotendheid en corrosiebestendigheid. Daarom wordt het ook wel aangebracht op bouten en moeren, zodat u deze bij een eventuele reparatie ook weer eenvoudig kunt losdraaien. Bij BTN de Haas vindt u alleen smeervet van de beste kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs. Hetzelfde geldt voor onze smeerolie, die u bij ons eveneens voordelig bestelt.

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Smeervetten

Voor verschillende doeleinden worden verschillende smeervetten gebruikt. Daar spelen we bij BTN de Haas met een zeer ruim aanbod op in! Bij het uitvoeren van kleine reparaties en het aandraaien van bouten en moeren is kopervet aan te raden. Deze kunt u dan bij een toekomstige onderhoudsbeurt ook weer eenvoudig losdraaien. Om een goede smering van kogel-, rol-, en glijlagers in landbouwvoertuigen en industriële voertuigen te verzekeren is wiellagervet een echte aanrader. Deze kunt u op de door u gewenste manier op uw voertuigen aanbrengen. De smeervetten voor lagers zijn gemakkelijk verpompbaar en praktisch in gebruik. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om smeervetten in een spuitbuis te bestellen. Zo kunt u het vet met een paar keer sprayen gelijkmatig verdelen.

Smeervet kopen

Bij BTN de Haas doet u smeervet kopen zeer voordelig en eenvoudig online. In ons ruime assortiment vindt u ook speciaal smeervet voor handgereedschap en mechanische gereedschappen , zoals heggenscharen en bosmaaiers. U wilt als professionele gebruiker natuurlijk alleen de beste kwaliteit. Daarom kunt in onze online winkel ook speciaal Kroon Oil smeervet kopen, dat met lithium zeepverdikker is verrijkt. De extra toevoeging van polymeren zorgt voor een zeer goede hechting. Alle bestanddelen werken samen voor een optimaal resultaat. Behalve smeervet kopen kunt u bij BTN de Haas ook koelvloeistoffen en antivries bestellen. Hiermee houdt u al uw machines en voertuigen onder alle weersomstandigheden en temperaturen in goede vorm.