Spijkers kopen

Sla spijkers met koppen door spijkers en schroeven te kopen bij BTN de Haas. U vindt bij ons onder andere schroeven, nagels, krammen en popnageltangen. Deze bieden we in verschillende afmetingen van 3,8 x 6 mm tot 4,8 x 12 mm en zitten in een handige verpakkingen van 50, 100 en 200 stuks. Schroeven en spijkers kopen doet u bij BTN de Haas met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding . Wij staan voor u klaar met specialistisch advies! Lees meer

van 35

Foto-tabel  Lijst 

van 35

Foto-tabel  Lijst 

Spijkers kopen online

Bij BTN de Haas kunt u krammen, schroeven en spijkers online kopen. De krammen zijn handig voor het bevestigen van hekwerk, spandraden en prikkeldraden op afrasteringspalen. U vindt verschillende formaten krammen in onze webshop van 2,4 x 25 mm tot 4 x 40 mm. We bieden u de krammen in een set van 1 of 5 kilo. Tevens vindt u spaanplaatschroeven en houtdraadbouten in het assortiment van verschillende formaten. Al onze bevestigingsmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons kunt u spijkers online kopen die geschikt zijn voor zowel de professional als de particulier.

 

Spijkers kopen BTN de Haas

Wilt u graag schroeven of spijkers kopen bij BTN de Haas? Dat kan eenvoudig online! De nagels zijn tussen de 2,5 x 50 mm en 6 x 160 mm groot. Wij leveren deze per 5 kilo. Zo kunt u heel wat creaties in elkaar zetten of voorwerpen ophangen aan de muur. U bent van harte welkom in onze ruime winkel in Groningen om alle producten te bekijken. We staan graag voor u klaar met specialistisch advies. Schroeven en spijkers kopen doet u bij BTN de Haas!