Touw kopen

Wilt u letterlijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen? Dan is touw kopen bij BTN de Haas een verstandige keuze. In onze winkel vindt u een groot assortiment aan verschillende touwen. Naast touw kunt u ook voor kettingen en tape bij ons terecht. Deze zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Voor iedere klus hebben we het juiste soort touw beschikbaar. Kies er daarom voor om uw touw te kopen bij BTN de Haas. U vindt nog vele andere bevestigingsmaterialen in ons grote aanbod! 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nylon touw kopen

Voor extra stevigheid kunt u in onze winkel nylon touw kopen. Dit is een kunstvezel die veelal wordt ingezet om touwen te produceren, in tegenstelling tot de natuurlijke vezels van vroeger. Het is een zeer slijtvast materiaal, zodat uw afzetting of verbinding lang meegaat. Nylon was het eerste synthetische materiaal dat voor het slaan van touw werd ingezet. Dat het nog steeds volop wordt gebruikt, bewijst dat nylon touw kopen een verstandige keuze is.

 

Propyleen touw kopen

Als u een soepel koord zoekt dat ook nog eens blijft drijven, is propyleen touw kopen een aanrader. Dankzij deze drijfkracht wordt dit type touw vaak in de scheepvaart gebruikt. Vanwege het drijfvermogen kan het immers niet in de schroef terechtkomen. In de webwinkel van BTN de Haas vindt u touw van propyleen in verschillende afmetingen. Door propyleen touw te kopen, kiest u voor een voordelig en duurzaam materiaal.

 

Touw kopen op rol

Bij BTN de Haas kunt u touw kopen op een rol, dat is erg handig voor gebruik. We hebben touwen met diameters van 4 tot wel 16 mm, geschikt voor zwaardere klussen. Bevestig het touw aan de muur in uw werkplaats met de touwhaken die u ook vindt in ons assortiment. U kunt touw kopen op rol van 100 of 200 meter lang. Het touw is gevlochten voor extra kracht en een stevige verbinding. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Touw kopen online

Dankzij onze snelle levering is touw kopen online bij BTN de Haas altijd een goed idee! Wij zorgen ervoor dat u het touw binnen 1 tot 2 werkdagen in huis heeft, mits dit op voorraad is. U bent ook van harte welkom bij onze winkel in Groningen. Daar staan onze specialisten voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien op het gebied van bevestigingsmaterialen. Zo weet u zeker dat u het juiste touw koopt voor uw klus. Bij BTN de Haas kunt u in onze winkel touw kopen maar ook online in de webwinkel. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten die jarenlang meegaan.