Helaas zijn we zijn tijdelijk telefonisch niet bereikbaar Voor vragen kunt u mailen naar: info@btndehaas.nl

Airpress compressor

Zoekt u een compressor van hoogwaardige kwaliteit die jarenlang meegaat? Dan is een Airpress compressor zeer geschikt. Bij BTN de Haas vindt u een ruim aanbod. Wij hebben compressoren voor semi-professioneel tot professioneel gebruik, maar ook kleinere modellen voor bijvoorbeeld het oppompen van autobanden. U kunt onze Airpress compressoren voor verschillende doeleinden gebruiken. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de juiste koppelingen voor uw Airpress compressor. Deze kunt u gemakkelijk mee bestellen zodat u na aflevering direct aan het werk kan! Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Airpress compressor HLO 215/25

Een groot voordeel van de Airpress compressor HLO 215/25 is dat deze geen olie verbruikt. Hierdoor heeft het apparaat zeer weinig onderhoud nodig. Het heeft een vermogen van 1100 watt (1,5 pk). Verder heeft de compressor een aanzuigvermogen van 215 liter per minuut en beschikt het over een 24 liter tank. De maximale werkdruk van de compressor is 8 bar. Deze kunt u zelf gemakkelijk afstellen met de drukregelaar. De Airpress compressor HLO 215/25 is krachtig genoeg om onder andere banden oppompen en verf te spuiten. Wij hebben passende Compressor accessoires in ons assortiment zodat u in een keer een compleet pakket kunt bestellen!

 

Airpress compressor HL 310/25

Met een vermogen van 1500 watt is de Airpress compressor HL 310/25 een krachtig model. U kunt er zonder problemen gereedschap al slagmoersleutels mee aandrijven. De compressor heeft een tank van 24 liter, een aanzuigvermogen van 196 liter en een maximale werkdruk van 8 bar. De Airpress compressor HL 310/25 weegt 26 kilogram, maar is door het handige handvat en de wielen eenvoudig te verplaatsen. Heeft u vragen over dit product of over compressoren in het algemeen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De ervaren medewerkers helpen u graag!

 

Airpress compressor kopen

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online uw Airpress compressor kopen. U vindt bij ons een ruim assortiment Compressoren en toebehoren. BTN de Haas heeft service hoog in het vaandel staan. Heeft uw compressor een onderhoudsbeurt nodig? Dan kunt u terecht bij onze werkplaats. Hier repareren wij al het elektrisch en benzine aangedreven gereedschap. Als u bij ons een Airpress compressor koopt bent u dus verzekerd van een goede service!