Schroefcompressoren

Wilt u uw stalhekken, voerkleppen of professionele luchtgereedschappen aandrijven? Hiervoor is de constante luchtafgifte van een schroefcompressor zeer geschikt! Bij BTN de Haas hebben we zelfs compressoren die geschikt zijn voor een melkrobot. Een groot voordeel van een schroefcompressor is dat deze zo goed als trillingsvrij werkt en een zeer laag geluidsniveau heeft. Als u het geluid bijvoorbeeld vergelijkt met dat van een elektrische mixer, is het geluidsniveau van de schroefcompressor lager. Lees meer

van 8

Foto-tabel  Lijst 

van 8

Foto-tabel  Lijst 

Airpress schroefcompressor

U kiest voor een solide en betrouwbaar machine met de Airpress schroefcompressor. Door de geleidelijke luchttoevoer heeft uw luchtsysteem een langere levensduur. Bij BTN de Haas vindt u verschillende compressoren met een opbrengst van 240 tot wel 600 liter per minuut. De Airpress schroefcompressor werkt met een druk van minimaal 8 tot maximaal 10 bar. Daarmee is deze uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

 

Schroefcompressor werking

Wij vertellen u graag meer over de schroefcompressor werking. De compressor is voorzien van twee schroeven die roteren, waardoor lucht wordt gecomprimeerd. Deze perslucht wordt bijvoorbeeld door middel van een luchtslang getransporteerd naar mechanische onderdelen of luchtgereedschappen. Wilt u meer weten over de schroefcompressor werking? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met deskundig advies op het gebied van compressoren.

 

Schroefcompressor voordelen

U kunt de compressor eenvoudig gebruiken door het overzichtelijke bedieningspaneel. Andere schroefcompressor voordelen zijn:

  • Constante afgave van lucht
  • Zo goed als trillingsvrije werking
  • Zeer laag geluidsniveau

U kunt kiezen uit een schroefcompressor Basic Combi en het Basic Combi Dry model inclusief koeldroger. De droger is ook los te bestellen voor de Basis Combi. Nog één van de schroefcompressor voordelen is de goede bereikbaarheid van alle onderdelen. Zo kunt u de compressor snel en eenvoudig onderhouden.

 

Schroefcompressor kopen

Wilt u graag een schroefcompressor kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas of bij onze winkel in Groningen. Daar hebben we ook een eigen werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud of reparatie aan uw compressor. U vindt bij BTN de Haas niet alleen Airpress compressoren. Wij hebben ook diverse Airpress onderdelen, zoals een luchtslang of een snelkoppeling. Een schroefcompressor kopen doet u bij BTN de Haas, uw Airpress dealer in Groningen!