Boormachines & toebehoren

Bij BTN de Haas vindt u een ruim en compleet assortiment met Hikoki boormachines en toebehoren. Dankzij dit assortiment kunt u de juiste machine voor uw werkzaamheden en klussen vinden. Zo hebben wij diverse accuboormachines, boorhamers en klopboormachines. Heeft u naast een Hikoki boormachine nog een andere machines nodig? Bij ons kunt u ook terecht voor o.a. een slijptol of slagmoersleutel.

Producten 1-36 van 67

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Accuboormachine

Een accuboormachine kunt u gebruiken voor het in- en uitdraaien van schroeven en voor het boren in hout, metaal, kunststof en gips. Bij BTN de Haas hebben we verschillende soorten Hikoki accuboormachines. Het grootste verschil zit in de spanning van de accu’s. Daarnaast is de capaciteit van de accu belangrijk, deze wordt uitgedrukt in Ampère. Een hoge ampère wil zeggen, dat de accu langer werkt.

Klopboormachine

De naam klopboormachine zegt het al, het is een machine met een klopfunctie. Een klopboormachine maakt een draaiende en kloppende beweging. Hierdoor is de machine geschikt voor het boren in hout, metaal, gips, baksteen, tegels en zacht steen. Wilt u graag door beton boren, dan heeft u meer kracht nodig en kunt u het beste gebruik maken van een Hikoki boorhamer.

Boorhamer

Een boorhamer heeft een hamerfunctie en zorgt voor een grotere slagkracht dan de klopboormachine. Door de grotere kracht is een boorhamer zeer geschikt om door harder materiaal heen te komen, zoals beton. De grote van de kracht is te herkennen aan de uitdrukking in Joules. Bij BTN de Haas hebben we verschillende Hikoki boorhamers.

Hitachi boormachine

Bent u op zoek naar een Hitachi boormachine? Dan vindt u vandaag de dag, alleen nog maar oude modellen. De Hitachi boormachines gaan voortaan als Hikoki boormachines door het leven. De naam Hitachi is in 2018 gewijzigd in Hikoki. Wilt u meer weten over de nieuwe naam? Bekijk dan de pagina: Hikoki wordt de nieuwe merknaam Hitachi.