Elektrisch handgereedschap

Klussen in en rondom de boerderij zijn snel geklaard met het elektrische handgereedschap van BTN de Haas. In ons grote assortiment vindt u zowel het gereedschap als de accessoires van de allerhoogste kwaliteit. Deze zijn los of in combinatie te gebruiken. Neem bijvoorbeeld de komborstel, deze bevestigt u eenvoudig op uw Hikoki boormachine of slagmoersleutel. Vervolgens kunt u gemakkelijk en snel roest of oude verf verwijderen. Ook elektrisch handgereedschap zoals schrobzagen, accuboormachines en cirkelzagen bestelt u eenvoudig online bij BTN de Haas. Lees meer

van 215

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 215

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Elektrisch handgereedschap onderdelen

Om uw gereedschap te gebruiken voor verschillende werkzaamheden, heeft Hitachi ook accessoires ontwikkelt. Bij BTN de Haas bestelt u naast elektrisch handgereedschap ook losse onderdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw boorkop vervangen als deze versleten of kapot is. Doet uw acculader het niet meer naar behoren? Dan bestelt u deze ook eenvoudig online. Ook voor onderdelen van uw cirkelzaag, slijptol, boorhamer of slagmoersleutel bent u bij ons aan het juist adres! Heeft u vragen over het elektrische handgereedschap of de onderdelen hiervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

 

Elektrisch handgereedschap set

Naast onderdelen en machines vindt u bij BTN de Haas ook elektrisch handgereedschap in de vorm van een set. Zo bestelt u bij ons een set met een Hitachi slagmoersleutel, Hitachi boormachine en een 41-delige bit doppenset voor een zeer scherpe prijs. Deze kunnen wij bieden doordat wij groot inkopen. Naast sets verkopen wij ook los gereedschap zoals de Hitachi slijptol, hiermee kunt u eenvoudig metaal bewerken. Bent u op zoek naar los elektrisch handgereedschap of een set? Bestel dan eenvoudig online en profiteer van onze scherpe prijzen!