Hitachi slijptol

Voor het slijpen en zagen in metaal en steen gebruikt u een Hitachi slijptol, ook wel een haakse slijper of flex genaamd. U kunt roest verwijderen of afbramen met de juiste slijpschijf. Verder zijn er freesschijven voor het slijpen en zagen van hout en speksteen. Met lamellenschuurschijven maakt u oppervlakten glad. Ook kunt u de slijptol gebruiken voor het doorslijpen van buizen en tegels. Een Hitachi slijptol is op zoveel verschillende manieren toe te passen, dat deze onmisbaar is bij uw kluswerk. Bestel de tol eenvoudig online bij BTN de Haas! Lees meer

van 10

Foto-tabel  Lijst 

van 10

Foto-tabel  Lijst 

Hitachi slijptol accu

U kunt gemakkelijk werken met een Hitachi slijptol met accu, omdat u geen directe stroom nodig heeft. De tol is licht van gewicht en heeft een comfortabel handvat. De slijptol is eenvoudig te bedienen waardoor deze erg veilig is. De motor heeft geen koolborstel, dit creëert minder weerstand en daardoor minder slijtage. Zo bespaart u energie en gaat de machine langer mee. De Hitachi slijptol is voorzien van een accu indicator, zodat u kunt zien wat de status van de accu is. Wij hebben een Hitachi accu die u kunt inzetten voor al uw Hitachi Elektrisch handgereedschap.

 

Hitachi slijptol 125 mm

Bij uw keuze voor een slijptol is de grootte van de slijpschijf belangrijk. Een Hitachi slijptol met een schijf van 125 mm is geschikt voor lichte slijpwerkzaamheden. Voor de zwaardere klussen hebben wij tollen met een diameter van 178 tot 230 mm. Een aantal van onze slijptollen heeft een anti vibratie handgreep zodat u er gemakkelijk mee kunt werken. Hitachi maakt de machines zo goed dat het geluidsniveau is gereduceerd. Toch adviseren wij u Veiligheidsartikelen te gebruiken als u met de Hitachi slijptol met een schijf van 125 mm werkt.

 

Hitachi slijptol onderdelen

Wilt u graag Hitachi slijptol onderdelen apart bestellen? Elke tol wordt standaard geleverd met een sleutel, een zijhandgreep en een universeel diamantzaagblad. Daarnaast kunt u de vorksleutel los bestellen en we hebben aparte sets met extra slijpschijven. Koop al uw Hitachi slijptol onderdelen eenvoudig online bij BTN de Haas. Doordat we een agrarische groothandel zijn kunnen we onze product combinaties creatief inkopen. Zo houden we al onze prijzen scherp.