Hikoki schuurmachine

Maak hout en kunststof snel en eenvoudig glad met een Hikoki schuurmachine. Een groot voordeel van deze schuurmachine is de geïntegreerde stofafzuiging. Voor grote oppervlakken gebruikt u een normale machine. Speciaal voor de hoekjes hebben wij een bandschuurmachine. Voor het grove schuurwerk kunt u schuurpapier met een grove korrel (60) gebruiken. Bij het fijne schuurwerk is schuurpapier met een kleine korrel (120) geschikt. Schuurpapier vindt u bij onze Kwasten en toebehoren. U bestelt de Hikoki schuurmachine eenvoudig online bij BTN de Haas! Lees meer

van 3

Foto-tabel  Lijst 

van 3

Foto-tabel  Lijst 

Hikoki schuurmachine onderdelen

Bij BTN de Haas leveren we de Hikoki schuurmachine met vaste onderdelen, zoals een stofzak en schuurpapier of -band. De schuurmachine is prettig om mee te werken door het comfortabele handvat. Deze zorgt er onder andere voor dat de trillingen gedempt worden. De machine is licht van gewicht en heeft een handig compact model. Meer handige Hikoki schuurmachine onderdelen vindt u bij onze Hitachi accessoires.

 

Hikoki schuurmachine kopen

In de webshop van BTN de Haas kunt u eenvoudig online een Hikoki schuurmachine kopen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze agrarische groothandel in Groningen. We staan voor u klaar met deskundig advies en specialisten op elk gebied. Maak gebruik van onze Service werkplaats voor het repareren van uw elektrische machines. Een Hikoki schuurmachine kopen doet u bij BTN de Haas. Wij hebben de professionele topmerken voor scherpe prijzen!