Gereedschap wagens & kisten

Om uw gereedschap netjes en veilig op te bergen kunt u gebruik maken van gereedschap wagens en kisten. Een gereedschapswagen heeft u vaak in de werkplaats staan en in eenvoudig verrijdbaar dankzij de wieltjes. Een gereedschapskist is kleiner van formaat en is daardoor zeer handig mee te nemen naar de klus. BTN de Haas heeft gereedschapswagens gevuld en leeg en lege gereedschapskisten in het assortiment.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gereedschapswagen gevuld

Een gevulde gereedschapswagen is duur in aanschaf, maar u heeft dan wel gelijk alles bij de hand. Bij ons vindt u een gereedschapswagen gevuld van o.a. Unior, Airpress en Mannesmann. Dit zijn allemaal uitstekende A-merken, zodat u zeker bent van eerste klas kwaliteit.  De gereedschapswagens zijn gevuld met o.a. diverse soorten sleutels, doppen, tangen, schroevendraaiers, hamers en ander belangrijk en onmisbaar handgereedschap.

Gereedschapswagen leeg

Heeft u al veel handgereedschap in uw werkplaats? Maar heeft u nog niet de juiste manier gevonden om het veilig en netjes op te bergen? Dan kunt u er voor kiezen om een gereedschapswagen leeg aan te schaffen. Wij hebben lege gereedschapswagens van Airpress en Unior in het assortiment. Elke gereedschapswagens heeft zijn eigen voordelen die bij uw wensen kunnen aansluiten. De uitgebreide details vindt u bij de artikelen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Gereedschapswagen Airpress

Met een gereedschapswagen van Airpress bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De gereedschapswagens zijn te herkennen aan de rode kleur. Dankzij het gebruik van een gereedschapswagen heeft u voortaan uw gereedschap netjes en overzichtelijk opgeruimd. U heeft de keuze uit verschillende soorten wagens met of zonder gereedschap.

Gereedschapskist kopen

Bent u van plan om een gereedschapskist te kopen? Bestel deze dan veilig en snel bij BTN de Haas. In ons assortiment vindt u verschillende soorten gereedschapskisten. Zo kunt u kiezen voor een voordelige van kunststof of voor een stevige van staal. Naast een gereedschapskist kunt u natuurlijk ook eenvoudig de benodigde gereedschappen mee bestellen.