Hamers

In deze categorie vindt u verschillende soorten hamers. Wij hebben o.a. hamers van Unior en Talen Tools. Hamers kunnen op vele verschillende manieren ingezet worden. Om u te helpen bij een keuze, geven we u alvast een kort overzicht van ons hamer assortiment.

  • Rubberen hamer en kunststof hamer
  • Voorhamer
  • Bankhamer
  • Klauwhamer
  • Vuisthamer
  • Diverse losse stelen

Naast verschillen in soort zijn er ook verschillen in grootte en kilo’s. Zo is er voor elke klus de ideale hamer te vinden.

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klauwhamer

Op zoek naar de juiste klauwhamer voor uw gereedschapskist? Bekijk dan onze klauwhamers van Wisvo. Een klauwhamer is aan de ene zijde voorzien van een gebogen kop met een gleuf. Dankzij deze kop kunt u eenvoudig en snel spijkers uit hout trekken. De andere zijde heeft een platte kop, waar u eenvoudig spijkers mee kunt inslaan.

Bankhamer

Een bankhamer is verkrijgbaar in verschillende gewichten van 400 tot 2000 gram. Bij ons in het assortiment vindt u bankhamers van Unior. Een bankhamer is te herkennen aan het rechte vlak aan de ene zijde en een soort pen aan de andere zijde. De hamer is zeer geschikt voor bank en plaatwerk.

Voorhamer bestellen

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een voorhamer bestellen. Een voorhamers is erg handig bij bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden. De hamer is te herkennen aan de lange steel, waar u goed mee kunt uithalen en is verkrijgbaar in 3kg tot en met 5kg. Naast voorhamers kunt u natuurlijk ook ander handgereedschap bestellen.