Meetgereedschap

Tijden werkzaamheden en klussen moet u vaak meten en aftekenen. Met het meetgereedschap en aftekengereedschap van BTN de Haas, heeft u alles bij de hand. Het meetgereedschap in ons assortiment is van bekende A-merk zoals Unior, Wisvo en Komelon. In deze categorie vindt u meetbanden, rolmaten, waterpassen en andere meetgereedschap benodigdheden.

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meetband

Een meetband wordt gebruik om afstanden te kunnen meten en is te herkennen aan de flexibele, oprolbare band. Over het algemeen worden meetbanden bij lange afstanden gebruikt. Zo vindt u bij ons in het assortiment een meetband 50 meter. Wilt u liever kortere afstanden meten dan kunt u gebruik maken van een zogenaamde rolmaat.

Rolmaat

De rolmaat is een voorwerp dat niet meer weg te denken is uit een gereedschapskist of wagen. Een rolmaat is verkrijgbaar in verschillende lengtes. In ons assortiment vindt u rolmaten van Unior met een lengte variërend van 3 tot en met 10 meter. Met een Unior rolmaat kunt u zeggen dat u een professionele rolmaat in handen hebt.

Waterpas

Klussen gaat om perfectie en scheve lijnen, muren, timmerwerken of platen wilt u natuurlijk voorkomen. Dankzij het gebruik van een waterpas kunt u streven naar perfectie en rechte lijnen. Voor de kleine afstanden kunt u gebruik maken van een kleine waterpas. Moet u een bredere afstand overbruggen dan kunt u een waterpas van 2 meter gebruiken.