Tangen & scharen

Tangen en scharen zijn onmisbaar in een werkplaats. In ons assortiment vindt u o.a. tangen en scharen van het merk Unior. Met de diverse tangen kunt u verschillende werkzaamheden klaren. Zo hebben wij meerdere waterpomptangen in verschillende groottes. Met een borgringtang kunt u borgveerringen monteren en demonteren. Daarnaast vindt u o.a. nog pijptangen, griptangen, zijsnijtangen en telefoontangen.

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waterpomptang

Op zoek naar een waterpomptang? Bij ons vindt u waterpomptangen in verschillende groottes. Eigenlijk is een waterpomptang zeer breed inzetbaar. De tang heeft een bek die u smaller en breder kunt stellen. De bek is voorzien van tanden, waardoor u veel grip heeft. U kunt er gemakkelijk bouten en moeren mee los draaien, stevige grip krijgen op verschillende materialen, staven en buizen. Met de waterpomptangen van Unior klaart u elke klus.

Pijptang

Een pijptang wordt vaak gebruikt om koppelingen en pijpen los te maken. De tang heeft net zoals de waterpomptang een bek met tanden, voor een goede grip. Eenvoudig traploos in te stellen en onmisbaar boven uw werkbank. Wij hebben verschillende groottes pijptangen van Unior in het assortiment.

Tangen gereedschap

Tangen zijn onmisbaar gereedschap in uw werkplaats. U kunt bij ons losse tangen aanschaffen maar u kunt ook een complete set kopen. De complete sets ook wel modules genoemd zijn van het merk Unior en passen uitstekend in een gereedschapswagen. Met een set heeft u alle tangen bij de hand en is uw gereedschap compleet.